Teknik Analist Ripple ve bu Altcoin İçin Yeni ATH’ye İşaret Etti: İşte Kritik Seviye

Popüler bir kripto analsiti ve trader,  Ripple (XRP) için tüm zamanların en yüksek seviyesini öngörüyor. Analiste göre, XRP’nin bunu başarması için aşması gereken çok önemli bir direnç noktası var. Trader ayrıca, altcoin piyasasının tekrar şaha kalkacağını iddia ediyor.

”Yeni ATH için Ripple 1.70 dolar seviyesini geçmeli”

Kripto para piyasasından Credible olarak bilinen analist, 263.300 takipçisine, XRP’nin şu anda aşamalı olarak her bir fiyat artışında bir seviye atladığını ve yüksek zaman dilimi (HTF) direncini kırdığında tüm zamanların en yüksek seviyelerine (ATH) ulaşacağını söylüyor. Stratejist, “HTF’de 1,70 dolar seviyesini geçmeyi başardığımızda, kesinlikle yeni ATH’yi hedeflemeye başlayacağız. Bu noktada, bu direnç seviyesinin genel olarak neden bu kadar önemli olduğunu görebilirsiniz.” ifadesini kullandı. Credible’ın grafiğine göre, 1,50 ve 1,70 dolar arasındaki bölge Mayıs ayında kırılma noktasıydı ve bu, Temmuz ayında dibe vurana kadar Ripple için çok aylı bir ayı trendini ateşledi. Altcoin, an itibariyle 1.21 dolardan işlem görüyor.

Kripto para stratejisti, eşler arası ödemeler ağı olan Hedera Hashgraph’a (HBAR)’ı da yakından takip ediyor. Credible’a göre, HBAR kritik bir seviyenin üzerine çıktıktan sonra yükselişe geçecek. Analist, “Bayanlar ve baylar! Aşağıda bahsettiğim arz bölgesinin üzerinde ilk onaylanmış günlük kapanışımızı aldık (0,42 dolar). Sabrınız, cömertçe ödüllendirilmek üzere. Kemerlerinizi bağlayın, yükselişe geçiyoruz” ifadesini kullandı. Analist ayrıca, son genel düzeltmeye rağmen çoğu altcoin’in yükselişe geçtiğini söylüyor. Analiste göre, altcoin piyasası tekrar yükselişe geçecek. Altcoin’lerin çoğu büyük darbeler aldı, ancak nihayetinde kilit kırılma seviyelerini yeniden test ediyorlardı ve güçlü teknik görünümlerini koruyorlar. Bu yüzden, altcoin’ler tekrar ivme kazanacak.

Altcoin uzmanından çarpıcı Bitcoin yorumu

Altcoin piyasası konusunda iyimser olan Credible, BTC’nin 62 bin dolarlık desteği yeniden test ettikten sonra kısa vadeli bir yükseliş için hazır olduğunu söylüyor. Analist, “[BTC] önce dipleri yeniden almaya karar verdi. BTC, 66 bin dolara tekrar ulaşacak. Uzun vadede yükseliş devam edecek” ifadesini kullandı. 8 Kasım’da Bitcoin 67 bin doların üzerine çıktığında, Credible, rallinin sona ereceğini ve BTC’nin kısa vadeli bir düzeltme yaşayacağını tahmin etti.

Kriptoarena.com olarak daha önce belirritğimiz gibi, Bloomberg son raporunda BTC’nin enflasyon nedeniyle yükseldiğini belirtti. Bu yüzden, analistler lider kripto para biriminin sene sonunda 100 bin dolara ulaşmasını bekliyor. Lider altcoin Ethereum’un da 5 ila 6 bin dolara ulaşması bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!