Popüler Analist Açıkladı: Ripple ve Bu 5 Altcoin Patlayacak!

Kripto para piyasası bir süredir yaşadığı yükselişin ardından son 24 saat içerisinde dalgalı hareketler gerçekleştirdi. Bununla beraber önde gelen kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter üzerinden Ripple ve 5 altcoin için kritik seviyeleri açıkladı. Uzman isme göre bu 6 altcoin için yakın zamanda büyük yükselişler yaşayabilir! İşte detaylar…

Michael Van de Poppe Açıkladı: Ripple ve bu 5 altcoin patlayabilir!

Ripple (XRP)

Popüler kripto para analisti, son birkaç aydır dalgalı hareketler gerçekleştiren popüler altcoin Ripple’ı yakından takip ediyor. Anlık olarak XRP’nin mevcut fiyat yapısının netlikten yoksun olduğunu ve daha fazla onay gerektirdiğini belirten isim yakın zamanda bir yükselişin var olduğunu ama bunun ne zaman olacağını bilmediğini aktarıyor. Bununla beraber XRP destek seviyesi için açıklamalarda bulunan Van de Poppe, XRP’nin 0.48 dolarlık seviyeyi tutması halinde, kısa bir süre içerisinde potansiyel olarak 0.53 dolarlık seviyeye yükselebileceğini aktarıyor. Anlık olarak XRP, 0.49 dolardan işlem görüyor. Analistin hedefi ise 0.53 dolarlık kritik direnç seviyesi. Analist tarafından aktarılan grafik şu şekilde:

Chainlink (LINK)

Bir diğer yandan açıklamalarına Chainlink (LINK) ile devam eden kripto para analisti, Chainlink için 2023’ün başlarında yaklaşık 5 dolarlık düşük bir seviyeye ulaştıktan sonra 6 dolarlık önemli bir destek seviyesini geri kazanmayı başardığını belirtiyor. Bu toparlanma, Chainlink’in gelecekteki fiyat eğiliminin olumlu bir göstergesi olarak görülüyor ve potansiyel olarak bir yükseliş trendi için zemin hazırlıyor. Spekülasyonlarına göre, Chainlink’in fiyatı 15 dolara kadar yükselebilir ve bu da mevcut değeri olan 6,60 dolardan %127’nin üzerinde önemli bir artışı temsil eder. Uzman isme göre bununla birlikte, Chainlink şu anda uygun bir işlem aralığında konumlanmış durumda ve önceki yüksek seviyeleri aşarak daha fazla yukarı doğru genişlemeye yol açma potansiyeline sahip.

Litecoin (LTC)

Eşler arası ödeme ağı olarak faaliyet gösteren Litecoin için Van de Poppe, son dönemdeki performansında yükseliş işaretleri gözlemliyor. Litecoin geçen haftaki dik yükselişin ardından birkaç teknik direnç seviyesini aşmayı başardı. Van de Poppe, bu olumlu ivmenin Litecoin’in fiyatını 250 dolara kadar çıkarabileceğini ve bunun da mevcut değeri olan 106 dolardan %135’in üzerinde kayda değer bir yukarı yönlü potansiyeli temsil ettiğini söyledi. Bununla birlikte, Litecoin’in yukarı yönlü yörüngesi için 200 haftalık hareketli ortalamayı ve 200 haftalık üstel hareketli ortalamayı kırmak ve 100 dolarlıık önemli direnç seviyesini aşmak da dahil olmak üzere önemli kilometre taşlarını vurgulamaktadır. İlginç bir şekilde uzman isme göre, Litecoin’in fiyatı için 180 ve 250 dolar olmak üzere iki ilk hedef var ve 180 dolar muhtemelen ulaşılacak ilk seviye olacak.

Arbitrum, Aptos ve SUI

Daha önce kriptoarena.com olarak birçok kez analizlerini paylaştığımız uzman isim Michaël van de Poppe, yeni döngü için de birkaç açıklamada bulundu. Uzman isme göre kripto para piyasası bir sonraki kripto para döngüsünde üç altcoin projesi ile daha sarsılacak ve büyük yükselişler görecek. Yakın zamanda attığı bir tweet ile yatırımcıları meraklandıran ünlü isim, ARB, APT ve SUI için sıradaki döngünün hedef olduğunu ve büyük bir yükselişle bu hedefi taçlandıracağını açıkladı. Uzman isim yatırımcılara bu altcoin projelerine yoğunlaşmasını önerirken bu 3 altcoin’i en iyi seçimler olarak adlandırdı.

Bir diğer yandan Bitcoin’in seviyeleri hakkında da yorum yapan ünlü isim, tarihin tekrarlaması halinde Bitcoin hakimiyetinin zirveye yakın olduğunu ve bunun da sermayenin Bitcoin’den altcoinlere kaymasına işaret edebileceğini söyledi. Bu da altcoinler için büyük bir yükseliş olarak yorumlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!