Analist Henüz Keşfedilmemiş 2 Metaverse Altcoin Projesini Açıkladı

Kripto kanalı Coin Bureau’nun sunucusu Guy, piyasadaki en düşük değere sahip meaverse tabanlı ilk beş altcoin projesini açıkladı.

 

En çok ilgi gören projeler: Axie Infinity (AXS) ve Decentraland (MANA)

Yayınladığı yeni bir videoda,analist Guy, 1,7 milyon YouTube abonesine, kullanıcıların sanal gayrimenkul ve NFT’ler toplayabilecekleri Blockchain tabanlı oyna-kazan oyunu olan Axie Infinity’ye (AXS) işaret eti. Altcoin, yüksek piyasa değeri nedeniyle listede ilk sırada yer alıyor. Analist, “Şimdi Axie Infinity’nin ekosistemi söz konusu olduğunda, şu anda buradaki yeni metaverse projelerinin çoğu estetik açıdan çekici değil . Ancak, oyun içi gayrimenkulün tartışmasız liderlerinden biri olarak,  tarihsel değeri nedeniyle benim gözümde ilk beşte yer almalı.” ifadesini kullandı.

 

Daha sonra Guy, 90 binden fazla dijital gayrimenkul alanına sahip olan ve kullanıcıların kendi arsalarında konserler ve partiler gibi etkinlikler düzenlemesine olanak tanıyan Ethereum tabanlı merkeziyetsiz bir sanal gerçeklik dünyası olan altcoin Decentraland’ı (MANA) inceliyor. Guy’a göre, projedeki sanal arsalar şu anda satılmış durumda. Analist, “Decentraland başlangıçta, tümü ilk Decentraland müzayedesinde satın alınan 90 binden fazla birim ile oluşturuldu. Bu sayı şu anda sınırlandırılmış olsa da, gelecekte topluluk oylaması yoluyla DAO tarafından çok iyi artırılabilir.” açıklamasını yaptı.

 

Daha az bilinen 2 altcoin: Bit.Country (NUUM) ve Aavegotchi (GHST)

Guy daha sonra oyuncuların dijital gayrimenkul varlıklarını oluşturabileceği, sahiplenebileceği ve bunlardan para kazanabileceği özelleştirilebilir bir sanal dünya olan The Sandbox’a (SAND) dikkatleri çekiyor. Analist, “Kullanıcılar, oyunlar veya 3D dioramalar gibi dijital deneyimler oluşturmak için araziyi kullanabilir veya hatta metaverse gayrimenkul özelliklerini özelleştirmek ve zenginleştirmek için tokenler ile doldurabilir.” Altcoin, an itibariyle 5,08 dolardan işlem görüyor.

 

Son olarak Guy, sanal araziler etrafında toplanmış daha az bilinen iki metaverse projesi olan Bit.Country (NUUM) ve Aavegotchi’yi (GHST) gündeme getiriyor. Bit.Country, kullanıcı tarafından oluşturulan metaverse kaynakları ve oyunlar için bir uygulama çerçevesi ve alt tabakadan güç alan bir Blockchain’dir. Guy’a göre, Altcoin Bit.Country kısa süre önce Kusama ekosisteminde 100 milyon doların üzerinde bir parachain slot kazandı. Aaevegotchi, katılımcıların dünyayı keşfetmek için kullanılan oynanabilir NFT avatar karakterlerini satın alıp büyütebilecekleri, Ethereum üzerine kurulu bir kripto tabanlı koleksiyon oyunudur. Guy’a göre, gelişmiş teknolojisi onu farklı kılıyor. Altcoin an itibariyle 2.41 dolardan işlem görüyor. Daha fazla kripto para haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirisniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!