Popüler Analist: Ethereum ve Metaverse Tabanlı 2 Altcoin Rekor Seviyelere Ulaşacak

Bir milyondan fazla takipçisi olan kripto piyasası odaklı bir YouTube kanalı, bu hafta sonu bir Ethereum (ETH) patlaması öngörüyor. Altcoin Daily yardımcı sunucusu Austin, önde gelen akıllı sözleşme platformunun fiyatını daha da artırağını düşündüğü iki temel faktörü ortaya koyuyor.

Ethereum (ETH)

İlk olarak Austin, büyük film stüdyolarının, özellikle altcoin Ethereum Blockchain’inde değiştirilemez token (NFT) pazarına girdiğini belirtiyor. Konu ile ilgili olarak Austin, şu şekilde açıklamada bulunuyor:

Bir altcoin ETH hodler’ıysanız (uzun süreli sahip) büyük yeşil bayrak sahibisiniz. Warner Bros, yeni filmleri ‘The Matrix Resurrections’ için Red Pill NFT avatarlarını piyasaya süreceğini bildiriyor. Şunu düşünün: Tarihte ilk kez büyük film stüdyolarımız NFT’ler sayesinde izleyicilerini Ethereum cüzdanı indirmeye ve bir miktar satın almaya teşvik ediyor.

Austin, Ethereum’un önümüzdeki 24 saat içinde neden yükseleceğini açıklıyor. Bu husustaki görüşlerini ünlü Youtuber şu şekilde paylaşıyor:

Cuma günü, 540 milyon doların üzerinde Ethereum opsiyon sözleşmesi sona eriyor. Neyse ki, bu sözleşmeler 5 bin dolardan ETH hedefleri olan yatırımcıları destekliyor. İyi haber şu ki, bu durumda boğalar kazanıyor gibi görünüyor.

Bunun anlamı şöyle, birçok insan altcoin Ethereum fiyatına karşı bahse girmiş gibi görünse de, son haftalarda bu kadar güçlü bir ralli ayıların yok olduğunu gösteriyor.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre Ethereum, yazımız hazırlanırken 4.474 dolardan işlem görüyor.

Theta Network (THETA)

Ardından Altcoin Daily, merkezi olmayan video akış platformu Theta Network (THETA) sahiplerini heyecanlandıran somut nedenler ortaya koyuyor:

Theta Network, Fuse.TV’yi en yeni medya ortağı olarak memnuniyetle karşılıyor. Aktris ve şarkıcı Amara La Negra’da Theta’yı seçen önemli ünlüler listesine katılıyor. Theta’ya sahipseniz, bu sizin için büyük bir haber günü.

Yazımız hazırlanırken altcoin THETA, CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, 7,43 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Enjin Coin (ENJ)

Son olarak Austin, Enjin metaverse’in kripto para birimi olan Enjin Coin (ENJ)’e bakıyor. Altcoin Enjin kısa süre önce, geliştiricileri yalnızca platformu büyütmeye yardımcı olacağına inandığı metaverse Blockchain’ini kullanmaya teşvik eden bir fon duyurdu. Konuya ilişkin olarak Austin şöyle belirtiyor:

Enjin, yeni 100 milyon dolarlık fonuyla metaverse’ini merkeziyetsiz yapıya dönüştürmek istiyor.

Efinity Metaverse Fonu’nun, Efinity üzerine inşa edilen projeler için çekirdek sermaye yatırımlarına odaklanacağı ifade ediliyor. Altcoin ENJ yazımız hazırlanırken CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, 3,30 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla haber kaynağına ulaşmak için  Kriptoarena.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!