Analist Ethereum Rakibi Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor

Kripto kanalı Coin Bureau’nun sunucusu, göz ardı edilen Ethereum (ETH) rakibi bir altcoin projesinin,  boğa piyasasının bitiminden önce devası bir ralli için hazır olduğunu söylüyor.

 

Projeler ve güncellemeler, fiyat hareketine ivme kazandırabilir

Kripto para piyasasında Guy olarak bilinen analist, yayınladığı yeni bir videoda 1,74 milyon abonesine, geliştiricilerin düşük maliyetle merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmasına ve kullanıcıların yüksek değerli varlıkları yönetmesine olanak tanıyan, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış bir altcoin olan Near Protocol (NEAR) konusunda iyimser olduğunu söylüyor.  Guy’a göre, kullanıcıların kripto varlıklarını Ethereum ve Near arasında taşımasına izin veren Rainbow Bridge, altcoin’in zincir üzerindeki temellerini daha yüksek seviyelere çıkardı. Analist şunları ekledi:
Near Blockchain’indeki işlem ölçümleri doğru yönde ilerliyor. Rainbow Bridge’in Mart ayında kullanıma sunulmasından bu yana günlük işlem sayısı 30 kat arttı ve harcanan toplam gas miktarı  yavaşlama belirtisi olmadan yaklaşık 20 kat arttı.

Analiste göre, bu güçlü temeller, altcoin Near’ın son fiyat hareketinde açıkça etkili oldu. Near protokolünün orta büyüklükteki piyasa değerin, boğa piyasası bitmeden önce 3 ila 5 kat daha artmasının mümkün olduğu anlamına geliyor. Ancak, unutulmamalıdır ki, altcoin fiyat hareketleri ve yatırımı risk teşkil edebilir. Guy, Ethereum rakibi konusunda iyimser olsa da, Near Protocol’ün büyüme yeteneğini etkileyebilecek bir sorundan söz ediyor.

 

Altcoin için dezavantajları neler?

Analist, “Tüm gelişmelere, güncellemelere, duyurulara, yatırımlara ve oldukça büyük bir takipçi kitlesine sahip olmasına rağmen altcoin Near Protocol çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip görünmüyor. Bunun, NEAR tokeninin şu anda herhangi bir ABD borsasında işlem görmemesi gerçeğiyle bir ilgisi olduğundan şüpheleniyorum.” açıklamasını yaptı.
 
Kripto para analisti ayrıca, Near’ın diğer daha büyük akıllı sözleşme platformlar ile rekabatten galip çıkmasının zor olabileceğini belirtiyor. Guy,  son olarak şunları eklei ”“Sorun şu ki, Near Protocol, Ethereum (ETH) ve özellikle Solana (SOL) gibi benzer kalibredeki diğer kripto projelerine zemin kaybediyor. Near Protocol’ün akıllı sözleşmelerinin Rust’ta kodlandığını fark etmeden edemedim. Solana’nın akıllı sözleşmeleri de Rust’ta kodlanmış durumda. Bu, her iki projenin de muhtemelen kripto para birimiyle ilgilenen küçük Rust geliştiricileri havuzu için savaştığı anlamına geliyor.” ifadesini kullandı. Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!