Analist: Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) Satıp Bu Altcoin’i Aldım!

Popüler kripto para tüccarı ve analist Capo, takipçilerine şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Analist, son zamanların en çok ilgi gören ve boğa koşusu ile yatırımcılarını sevindiren lider altcoin Ethereum (ETH)’unu satıp,  Cardano (ADA) alacağını bildirdi. Capo ayrıca Bitcoin (BTC)’in son kez 50 bin doları’ın altına inmiş olabileceği için, bu durumu büyük bir dipten satın alma fırsatı olarak görüyor.

Cardano almak için Ethereum satıyorum

Piyasa keskin bir düzeltme yaşarken, analist Capo, Cardano almak için için Ethereum’unun önemli bir bölümünü satacak. Analist, ADA’nın Ethereum’a karşı patlamaya hazır göründüğünü belirterek, ADA çiftte 0.00057 satoshi (sats) geçtikten sonra sert bir şekilde fırlayacağına inanıyor. Capo şunları söyledi:

ADA için ETH’min yüzde 75’ini satıyorum. ADA / ETH. Geri kazanılacak seviye: 57.000 satoshi. Bu seviyenin üzerinde uçacak.

Analist BNB’yi de satıyor

Analist Capo ayrıca, Cardano (ADA) satın alma için Binance Smart Cahin’in tokenı BNB hisselerinin bir kısmını sattığını söyledi:

Ayrıca ADA almak için için biraz BNB satıyorum. Çok iyi görünüyor.

Capo, kripto piyasalarındaki yüzde 8’lik sert düşüşün ardından, otomatik piyasa yapıcı Balancer (BAL), BNB, akıllı sözleşme rakibi Solana (SOL), oracle varlık Tellor (TRB) ve web 3.0 projesi Syntropy’de (NOIA) de iyimser olduğunu tweetledi.

Bitcoin toparlanacak

Capo, lider kripto para birimi ve bir bütün olarak sektör için çalkantılı bir haftaya rağmen, Bitcoin’de uzun vadede yükseliş meydana eleceğini söyledi. Bu hafta, Tesla CEO’su ve Bitcoin yatırımcısı Elon Musk, varlığın enerji tüketimi üzerinden Bitcoin’e yönelik eleştirilerde bulunurken, BTC keskin bir şekilde 50 bin dolar’ın altına düştü. Bitcoin’in etrafında dönen olumsuzluğa rağmen Capo, son düşüşün yatırımcılar için bir dipten alma fırsatı olabileceğini açıkladı.

Comments (0)
Add Comment