Analist: Cardano Önümüzdeki Aylarda Bu Seviyelere Yükselebilir

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Cardano (ADA) fiyatı yaklaşık olarak yüzde 150 yükselmişti ve piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi olmuştu. Eylül ayına doğru sırasını rakiplerine kaptırmıştı. Peki ADA’nın durumu ne olacak? Popüler bir kripto kanalı olan Coin Bureau, Cardano (ADA)’nun fiyatının önümüzdeki aylarda ne hareketlerde bulunacağı ve önümüzdeki aylarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilme ihtimalinin nedenlerini takipçilerine aktardı.

Analiste göre Cardano (ADA)’nun hala artış yaşamak için nedenleri var

Popüler kripto kanalı Coin Bureau’nun Guy rumuzlu popüler analisti, yayınladığı yeni bir videoda 1.84 milyon Youtube takipçisine Cardano (ADA)’nun hala artış yaşamak için nedenlerinin olduğunu takipçilerine aktardı. Analistin konu hakkındaki yorumu ise şöyle;

Bizim için iyi haber şu ki, Grayscale’in ‘Dijital Büyük Sermaye Fonu’ gibi ADA’ya maruz kalan çok sayıda kurumsal fon var ve bu fonlardan birkaçı son birkaç ayda ADA yatırımı yapıyor gibi görünüyor.

Önümüzdeki aylarda birçok Cardano dApp’in (merkeziyetsiz uygulamalar) de devreye girmesi bekleniyor ve bunların, Cardano (ADA)’nun önceki ATH seviyesine ulaşması için ihtiyaç duyduğu talebe sahip olması muhtemel bir senaryo gibi gözüküyor.

Son olarak, ADA’nın uzun vadeli teknik verileri, 1,70 dolarlık bu fiyat direnci bölgesini kırabileceğini varsayarsak, önümüzdeki aylarda 4 dolara kadar yükselebileceğini gösteriyor.

Böyle bir geri dönüş, ADA’yı 2020’deki dip seviyelerine çekebilir

Analist Guy, ADA’nın 1.70 doları geçmediği senaryoda, bir “baş-omuz modeli”, trendin tersine çevrilmesini belirlemek için kullanılan bir fiyat yapısı oluşturabileceğini takipçilerine aktardı. Analiste göre böyle bir geri dönüş, ADA’yı 0,30 doların altındaki 2020’deki dip seviyelerine çekebilir. Analist Guy konu hakkında ayrıca şu yorumu da yaptı.

Yine de bunun olacağından şüpheliyim çünkü Cardano’nun ADA’yı tüm zamanların en yüksek seviyelerine kolayca çıkarabilecek çok sayıda yaklaşan dönüm noktası görülüyor.

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere, popüler altcoin Cardano (ADA) , Eylül başında ATH seviyesi olan 3.10 dolara yükselmişti. Fakat Eylülden bu yana yüzde 59’dan fazla önemli bir fiyat düzeltmesiyle karşı karşıya kalmıştı. Piyasa değerine göre yedinci sıradaki kripto para birimi ADA, son 30 günlük süreçte yüzde 12.2 değer kaybetti. Son 1 haftalık sürecinde ise düşüş yaşayan ADA, yazı yazıldığı esnada 1.22 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!