Analist Cardano (ADA) İçin Hedefini Açıkladı

Kripto piyasasında yakından takip edilen bir analist ve trader olan Jason Pizzino, piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para birimi olan Cardano için yakın vadeli fiyat hedefini paylaştı. Pizzino, bir haftada yüzde 30’un üzerinde artış kaydetmesinin ardından ADA’nın fiyat hareketini inceliyor. İşte detaylar…

Analist, Cardano için yakın vadede bir kurtarma rallisi olacağını öngörüyor

Geniş kitleler tarafından yakından takip edilen bir kripto analisti olan Jason Pizzino, yakın bir zaman önce yayınladığı yeni YouTube paylaşımında popüler altcoin Cardano (ADA) hakkındaki analizlerini paylaşıyor. Kriptoarena.com olarak analizlerini yakından takip ettiğimiz Jason Pizzino, takipçilerine Cardano’nun tarihinin en uzun düşüş dönemlerinden birini yaşadıktan sonra bir kurtarma rallisinin ortasında olabileceğini söylüyor. Analistin konuya ilişkin açıklamaları ise şöyle:

Temel olarak Cardano neredeyse bir, iki, üç, dört, beş aydır düşüşte… Beş aylık bu düşüş, ADA’nın tüm tarihinde düz bir şekilde düşüşte olduğu en uzun, hatta en uzun dönemden biri… Bundan görebildiğim olumlu şey, muhtemelen bir kurtarma rallisinin yaklaştığı. Piyasalar 0,70 dolar civarında bir tür düşük seviye buldu. Bir önceki 1 dolarlık destek seviyesine geri dönüş yolunu buldu ve görünüşe göre bir sonraki kurtarma rallisi girişimimizi deniyoruz.

Pizzino’ya göre Cardano’da izlenmesi gereken seviyeler

Kripto analisti söz konusu YouTube videosunda, Cardano’nun ani direnç seviyesinin 1,20 dolar civarında olduğunu ekliyor. Cardano, yazım sırasında son bir haftada yüzde 26,28 ve son 24 saatte yüzde 3,90’lık bir artış kaydederek 1,13 dolardan işlem görüyor. Popüler kripto para analisti Pizzino ayrıca, Cardano’nun düşüş trendini potansiyel olarak tersine çevirmeden önce ADA’nın geri çekilmesini ve yükselişli bir yüksek-düşük kurulum kurmasını istediğini belirtiyor. Pizzino bu konuda şu yorumları yapıyor:

Bu noktada ADA için en iyi senaryo, bu düşüş trendini yakalar, kırar ve ardından kanamayı yavaşlatmaya başlarsak, bence bu ADA’ya 0,75 dolardan daha düşük bir fiyat görmeme olasılığı verebilir… Özellikle hareket etmeye başladığında herhangi bir şeye atlamak için acele etmem gerekmiyor. Sanırım muhtemelen geri geleceğiz ve 0,80 dolarlık bölgede, belki bir yerde 1 dolara kadar bir fiyatlandırmayı test edeceğiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!