Analist ‘Büyük Hamle’ Beklediği 3 Altcoin İsmi Duyurdu!

Bu üç altcoin ekosistemi, 2023’e büyük umutlar ve büyük ilgi kazanma olasılıkları ile giriyor.

Analiste göre bu 3 altcoin ekosistemi ilgi kazanabilir

2023 için kripto para birimi fiyat projeksiyonları, yıl sona ererken gelmeye devam ediyor. Popüler kripto analisti Jason Pizzino, piyasadaki bazı altcoinler için tahminlerini paylaşıyor. Pizzino, yeni bir teknik analiz videosunda Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) için görünümünü güncelliyor. 279.000’den fazla YouTube abonesine, MATIC’in fiyatının son zamanlarda güçlendiğini düşündüğünü söyledi. MATIC’in 0,70 dolar ile 1,00 dolar arasında nispeten iyi durumda olduğuna dikkat çekiyor. Ancak şu anda token, alt tepelerin oluşmasıyla birlikte hafif bir kırılma görmeye başlıyor. Buna dayanarak, ihtiyatlı bir ticaret stratejisi önerdi. Analist şu sözleri söyledi:

“Muhtemelen bu 0,70 dolar seviyesinin altında bazı stoplar ayarlıyor olurdum çünkü bu bizi 0,57 dolarlık bu zirvelere geri çekebilir ve potansiyel olarak 0,30 ila 0,40 dolar civarındaki bazı düşük seviyeleri test edebilir”

SOL hakkındaki görüşü, benzer bir dikkatle iş parçacığı oluşturmaktır. Pizzino, SOL’un FTX çöküşünden tamamen kurtulamamış olabileceğini ve 8 veya 9 dolar aralığına düşebileceğini paylaştı. Ayrıca “HODler tear” bölümü olarak etiketlediği bu seviyeler, SOL’u tüm zamanların en yüksek fiyatlarından %97’lik bir düşüşe sokacaktı. SOL şu anda son 24 saatte %1.4 düşüşle yaklaşık 11,93 dolardan işlem görüyor. Pizzino, piyasa “slow grind” fiyat aralığını koruyabilirse, 25$ fiyat seviyesine toparlanabileceğini düşünmektedir. Bu arada, ADA analizi, tokenin 0,20 dolarda destek bulmadan önce muhtemelen daha da düşeceğini savunmaktadır.

Bu altcoinlerin merkez üsleri ortaya çıktı

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere bu üç altcoin, özellikle en heyecan verici blok zinciri ağlarından bazılarının yerel tokenleridir. Cardano, GitHub taahhütleri tarafından aktif şekilde geliştirilen ağ olarak blok zinciri endüstrisine liderlik ediyor. Proof-of-stake, merkezi olmayan yönetişimin getirilmesi de dahil olmak üzere 2023 için sıralanan güncellemelere sahiptir. Bu arada Polygon, son aylarda Starbucks, Nike ve Meta gibi küresel markalarla çok sayıda ortaklık kurdu. Bu ortaklıklar, Ethereum ölçekleme protokolleri NFT ekosistemini yeni seviyelere taşıdı. Ayrıca Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’de Ethereum ile çevrimiçi oturum açmayı büyük bir benimseme sağlama fırsatı olarak görmektedir.

Solana ekosistemindeki geliştirme faaliyeti de gözlemciler için eşit derecede cesaret vericidir. Bu ekosistem, kilit destekçilerini kaybetmekten FTX’in çökmesine karşı savaşmaktadır. Aynı zamanda normal ağ kesintisi sorunlarını düzeltmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!