Analist: Bu Altcoin Piyasayı Sallayacak! Projeler Konuşacak!

Popüler kripto para stratejisti Kevin Svenson, altcoin sezonu başladığında, orta büyüklükteki bir altcoinin “en çok artış kaydeden” projelerden biri olmaya hazır olduğunu söyledi.

 

Loopring (LRC), piyasasın çoğunu geride bırakacak

Svenson, 96.600 Twitter takipçisine katman-2 protokolü Loopring’in (LRC) muhtemelen piyasanın çoğunu geride bırakacağını söylüyor. Analist, “Yakında bir altcoin sezonu başlarsa, LRC’nin en çok kazanç elde eden kripto paralardan biri olabileceğini düşünüyorum. Büyük bir fiyat artışı bekliyorum. Şu anda dipte. Ayrıca Loopring, yüksek ücretlerin olduğu zamanlarda ETH için en sevdiğim Katman-2 çözümlerinden biri.” ifadesini kullandı. Loopring Çarşamba günü yüzde 46 artışla 0.84 dolardan 1.23 dolara yükseldi. Piyasa değerine göre 80. sırada yer alan LRC, an itibariyle 1,12 dolardan işlem görüyor. Fiyat artışı, Loopring’in GameStop’un Blockchain üzerine inşa edilen yeni NFT platformunun beta sürümünün erken kayıtlar ve fon mevduatları için yayında olduğunu ve yakın gelecekte tam bir lansmanla birlikte geldiğini duyurmasıyla geldi.

 

Svenson, LRC kazançlarından biraz kâr ettiğini söyledi. Loopring, herkesin sıfır bilgi (ZK) kanıtlarını kullanarak Ethereum (ETH) ağı üzerinde velayet dışı, sipariş defteri tabanlı değiş tokuşlar oluşturmasına olanak tanır. LRC sahipleri, Loopring protokolü kullanılarak oluşturulan merkeziyetsiz borsalar (DEX’ler) tarafından ödenen ücretlerden stake ödülleri kazanabilirler. Altcoin LRC için ralli öngören analist, Bitcoin’in (BTC) toparlandığını söyledi. Bitcoin, an itibariyle 43.080 dolardan işlem görüyor. BTC, son yedi gün içinde yüzde 4’ten fazla ve geçen ay yüzde 14,6 arttı.

 

Time Dergisi’nden çarpıcı altcoin hamlesi

Dünyanın önde gelen dergilerinden Time Magazine, Twitter’da yayınlanan bir duyuruya göre, Bored Ape Yacht Club’ın yaratıcıları tarafından piyasaya sürülen Ethereum tabanlı altcoin ApeCoin (APE)’i önümüzdeki haftalarda kabul etmeye başlayacağını duyurdu. Dergi, başlangıçta geçen Nisan ayında Bitcoin, XRP, Ethereum ve Dogecoin dahil olmak üzere kripto para birimleri ile dijital abonelikler için ödeme yapmayı mümkün kıldı. Bir yıl önce, Time Magazine en akılda kalan kapaklarından bazılarını NFT olarak açık artırmaya çıkardı. Ayrıca Digital Currency Group’un bir yan kuruluşu olan Grayscale ile ortaklık kurduktan sonra Bitcoin‘i bilançosunda tutmayı kabul etti. Aralık ayında Time Magazine, Dogecoin savunucusu Elon Musk’ı yılın kişisi seçti. Bu haftanın başlarında, 98 yaşındaki yayın ilk sayısını NFT olarak yayınladı. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kapakta yer aldı. Geniş kapsamlı bir röportajda programcı, kripto endüstrisiyle ilgili temel endişelerini dile getirdi.
Piyasaya sürülür sürülmez bütük ilgi gören altcoin APE, işlem hacmi bakımından ADA, XRP ve SOL’u geride bırakmayı başardı. Ayrıca Binance ve Coinbase gibi büyük kripto para borsalarında işlem görmeye başladı. Token, işlem görmeye başladığı ilk saatlerde 39.40 dolara çıktı ancak daha sonra 8.90 dolara düştü. Yeni coin, oldukça değişken olmaya devam ediyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, son 24 saatte yüzde 25.23 düştü ve şu anda 10.40 dolardan işlem görüyor. Ethereum tabanlı token şu anda 2,9 milyar dolar değerinde ve piyasa değerine göre 48. en büyük kripto para konumunda.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!