Usta Analist: Bu Altcoin Altın Günlerini Yaşamaya Çok Yakın!

Popüler kripto para stratejisti ve analist Coin Bureau, piyasa keskin bir düzeltme yaşarken bir altcoin’in kısa sürede yeni ATH’lere çıkabileceğini iddia etti.

Analist Kusama’nın fiyatında neden bir artış beliyor?

Coin Bureau yayınladığı yeni bir videoda bir milyon YouTube abonesine, Polkadot-kuzeni Kusama’nın (KSM) Polkadot’un parachain slot lansmanı sonrasında büyük kazançlara tanık olabileceğini söylüyor. Parachain slot’ları, Polkadot ağının diğer Blockchain’ler ile etkileşime girmesine izin veren kıt parçalarıdır.

Polkadot, parachainleri kullanmak isteyen kripto para projeleri için sadece 100 slota sahip olmayı hedefliyor ve her slot KSM tokenları kullanılarak teklif edilecek. Analist, Kusama’nın ekosisteminde başlatılan bazı projelerin 100 kat patlayacağını söyledi ve şunları ekledi:

Parachain slot müzayedelerinin çılgın yanı, size zor kazanılmış paranızın tek bir kuruşunu bile vermek zorunda kalmadan bir 100 kat artacak bir sonraki tokena yatırım yapma şansı verecek olmalarıdır.

Palkadot ve parachain slot faktörü

Polkadot’un parachain’lerinin Kusama’ya bağımlı hale gelmesiyle birlikte analist, KSM’de büyük bir fiyat artışı bekliyor.

Kusama’nın parachain slot müzayedelerine katılmayı planlayan çoğu kişi ve kurumun geçen yıldan beri KSM biriktirdiğinden şüpheleniyorum. Sonuçta, bir parachain slot’u güvence altına almak için KSM’de yüz milyonlarca dolara ihtiyaçları olacak gibi görünüyor. Sanırım bu ilk yatırımcılar, parachain slot açık artırmaları başlayana kadar satın almak için beklerlerse, talepteki ani artışın KSM’yi ödemek istemedikleri fiyatlara göndereceğini bilecek kadar akıllılar.

Analist, parachain slot müzayedelerinin ardındaki beklentinin büyük bir kısmının muhtemelen fiyatlandırılmış olmasına rağmen, henüz aksiyonun bir parçasını almamış birkaç oyuncu olduğunu söylüyor.

Bunun anlamı, Kusama’daki parachain slot müzayedelerinin yaratacağı talebin zaten KSM’de fiyatlandırılmış olmasıdır. Ancak içimden bir ses, Kusama’nın yaptıklarına dikkat etmeyen birkaç kişiden daha fazla insan olduğunu söylüyor. Ben bile Tether’in Kusama’da USDT’yi piyasaya süreceğini bilmiyordum.

Arz sıkıntısı yaşanabilir

Coin Bureau, parachain müzayedeleri başladığında, KSM’nin yeni bir boğa koşusunu ateşleyebilecek bir arz sıkıntısı yaşayabileceğini tahmin ediyor.

Kusama’nın parachain slot müzayedeleri başladığında, özellikle bu yeni tokenlerin bazıları işleme başladığında, haftalarca sürecek bir başka büyük yukarı yönlü hareket görmemiz son derece muhtemel. Ayrıca, bu parachain slot akıllı sözleşmelerinde kilitli olan tüm KSM’ler hemen satılamaz. Bu, büyük miktarda KSM’nin aylarca piyasadan çekildiğini görebileceğimiz anlamına geliyor. Bildiğiniz gibi bir şeyin arzını düşürürseniz talep aynı kalırsa veya artarsa ​​fiyat yükselir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!