Popüler Analist Bu 5 Altcoin için Ciddi Yükseliş Bekliyor

Yakından takip edilen bir kripto analisti ve trader olan Scott Melker, beş patlayıcı altcoin projesi için ralli tahmin ederken yükseliş eğilimini sürdürdüğünü ifade ediyor. Ünlü kripto analistinin radarındaki kripto para birimleri ise Avalanche (AVAX), Binance Coin (BNB), Polkadot (DOT), Audius (AUDIO) ve Star Atlas (ATLAS) oluyor.

Analistin yükseliş öngördüğü ilk 2 altcoin Avalanche, BNB oluyor

Kripto para piyasasının deneyimli ismi trader ve analist Scott Melker geçtiğimiz günlerde 673.200 Twitter takipçisine büüyk yükseliş beklediği beş altcoin projesinden bahsediyor. Analistin radarında ilk olarak akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) yer alıyor. Melker, AVAX’ın temel desteği 80 dolar civarında yeniden test ettikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesini 100 doların üzerine çıkarmasını beklediğini ifade ediyor. Analistin konuya ilişkin yorumu ise şu şekilde:

Yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi. Destek seviyesinin dönüşünü arayın. AVAX grafiği inanılmaz bir yükseliş gösteriyor. Daha yüksek dipler ve daha yüksek zirvelerden başka bir şey değil.

Deneyimli kripto analisti daha sonra yükseliş öngördüğü başka bir altcoin projesinden bahsediyor. Söz konusu kripto para, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in ekosistemine güç sağlayan yardımcı program tokeni Binance Coin (BNB) oluyor. Melker, BNB’nin 700 dolara yakın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını ifade ediyor.

Melker’e göre DOT, AUDIO ve ATLAS önümüzdeki günlerde büyük bir patlama yaşayacak

Melker’in listesindeki bir diğer kripto para 50 dolardaki direnci desteğe dönüştürdükten sonra 60 doların üzerinde yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmeye hazır olduğunu söylediği birlikte çalışabilir Blockchain platformu Polkadot (DOT) oluyor. Analiste göre DOT, destek seviyesini yeniden ederken başarılı oluyor. Trader ayrıca, merkezi olmayan müzik akışı protokolü Audius (AUDIO)’u yakından takip ediyor. Kripto analistine göre, bu altcoin projesinin, piyasayı iki aydan fazla bir süredir düşüşte tutan çapraz direnci çıkarırsa 4,99 dolarlık sıradaki direnci geçerek yükseleceğini düşünüyor.

Melker’in radarında son olarak yeni nesil oyun metaverse projesi Star Atlas (ATLAS) yer alıyor. Kriptorena.com olarak daha önce analizlerine yer verdiğimiz ünlü trader’a göre 0,17 dolarlık direncin üzerine doğru bir hareket, muhtemelen ATLAS’ın 0,24 doların üzerindeki hedefine yükselmesine yol açacak. Melker, bu altcoin konusunda şunları belirtiyor:

Daha büyük pozisyonlarımdan biri, uzun vadeli yatırım ve yıllarca satma niyetim yok. Ancak ticaret yapıyorsanız, bu direncin atılım yapması onu uçurmalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!