Deneyimli Analistten Rahatlama Çağrısı: Telaş Yapmayın, BTC Rallisi Geliyor!

Yakından takip edilen kripto para analisti Credible Crypto, Bitcoin (BTC)’de gerçekleşen son fiyat düzeltmesinin ardından, lider kripto para birimi Bitcoin’in güçlü bir fiyat hareketliliği ile ralli yapmasını beklediğini söylüyor.

Analist BTC için ralli bekliyor

Kriptoarena.com olarak analizlerine yer verdiğimiz, kripto para analisti Credible Crypto, Twitter hesabında bulunan 336.500 takipçisine, Bitcoin’in 30 bin dolar fiyat seviyesinin üzerindeki hedefine doğru büyük bir ralli başlatmadan hemen önce 22 bin dolardan 19 bin dolar fiyat seviyesine kadar gerileme yaşayabileceğini beklediğini söylüyor:

Kırmızı alandan direk bir ret bekliyordum ve aşağı doğru ilerleyecek bir hareket arıyordum.

Kripto para analisti Credible, dalgalar halinde gelişerek büyüme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin etmeye çalışan ve bu hareketlilikle birlikte teknik bir analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine üye olduğu belirtilmektedir. Bitcoin şu anda 19.785 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye devam ederken BTC’de gelişecek bir hareketlilikle ilgili olarak çizilen ikinci dalga düzeltici hareketi adına Credible’ın belirttiği aşağı yönlü hedefine ulaşmaya yakın göründüğünü söylüyor.

Geri dönüşü sağlaması ile yüzde 60’ın üzerinde yükselme bekliyor

Yakın tarihli bir video paylaşımında kripto  para analisti, Bitcoin’in daha da yüksek ihtimaller bir düşüş için alan yazdırmasını sağladığı için Bitcoin’de yaklaşık 19 bin dolar seviyesine kadar bir geri çekilmenin sağlıklı olduğunu dile getiriyor:

Oluşacak bu kadar derin bir geri çekilme bence tamam. Yükselişini ve fiyatını sağlam tutan derin bir geri çekilme oluşacak. Ve bu derinliğe geri döndükten ve daha yüksek bir dip oluşturmasının ardından, bu yüksek seviyelerin üzerine çıkıp 22 bin dolar fiyat seviyesini kırmayı başarması, muhtemelen… bu düzeltme ikinci dalgaydı ve yukarı doğru daha güçlü bir fiyat hareketliliği bekliyoruz. Bu durumda bakıldığında, muhtemelen kırmızı bölgenin üzerinden geçeceğiz ve son video paylaşımımdan itibaren dip bölgesinin büyük olasılıkla içeride olduğunu teyit edeceğiz. Ve bunun muhtemelen daha büyük bir dürtüsel yapıya dönüştüğünü hep beraber göreceğiz. Bu noktada, fiyat seviyesinde oluşacak bir geri dönüşün iyi gittiği görülüyor.

Kripto para analisti Credible’ın grafiğinde yer alan bilgilere bakıldığında, Bitcoin’in yakın vadede 32 bin dolar fiyat seviyesine kadar tırmanmasını beklediğini belirtebiliriz. Bunun oluşması durumunda da BTC’nin mevcut fiyat seviyelerinden yüzde 61’in üzerinde bir yükselme potansiyeli olduğu bildiriliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!