Ünlü Analist, BTC, FTM ve Bu Altcoin’in Yol Haritasını Çıkardı!

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, lider kripto para Bitcoin (BTC) ve lider altcoin Ethereum (ETH) rakibi projelerden biri de dahil olmak üzere iki altcoin için bir yol haritasını takipçileri ile paylaştı. Kriptoarena.com olarak, sıkça analizlerine yer verdiğimiz analistin yorumlarını siz değerli okuyucularımıza aktarıyoruz.

Poppe: BTC yükselişe devam etmek için bu seviyeyi geçmeli

Adından sıklıkla bahsedilen kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabında bulunan 621.800 takipçisine, lider kripto para birimi Bitcoin’in şu anda konsolide olduğunu söyledi. BTC fiyatında herhangi bir düşüş yaşanması durumunda ise, bir “trend değişimini” önlemek adına bu fiyat bölgesinden 21.323 dolar fiyat seviyesi yakınında kadar gerileme yaşaması gerektiğini söylüyor:

Trende baktığımızda hala yukarı yönlü, potansiyel olarak şu anda TÜFE oranlarındaki değişiklik ve olumsuz hisler sebebiyle bir düzeltme gerçekleşiyor. Önemli: Trendi devam ettirmek adına 21.300 dolar seviyesinin üzerinde kalmalı. 28 bin dolara doğru ilerlemek için 24.500 dolar seviyesinin üzerine doğru ilerlemeli.

Lider kripto para birimi geçtiğimiz 30 gün içerisinde yüzde 23.7 yükseliş gerçekleştirdi. Son 7 gün günlük fiyat hareketliliğine bakıldığında ise BTC, yüzde 5.5’lik bir yükseliş kaydetti. Bitcoin şu anda ise, son 24 saatte yüzde 2.6 düşüşle 23.930 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Piyasa değerine göre ilk sırada yer alan kripto para biriminin önümüzdeki günlerde hangi yönde hareket edeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Analist, bu iki altcoin projesi için yükseliş beklentisinde olduğunu söylüyor

Kripto para analisti Michaël Van de Poppe, ayrıca Ethereum rakibi Fantom’un altcoin projesi FTM’nin 0,50 dolar fiyat seviyesine kadar yükselebileceğini de belirtiyor. Fantom son 30 gün içerisinde yüzde 65.3 oranında yükseliş yaşadı. Şu anda ise son 24 saatte yüzde 2.4 düşüşle FTM, 0,391371 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Piyasa değerine göre 59. Sırada yer alan kripto para birimi, ATH’sinden düşüş yaşamasının ardından 1 yıl içerisinde yüzde 22.4 yükseliş gerçekleştirdi.

Kripto para analisti son olarak, kurumsal çözümler için tasarlanmış bir blockchain ekosistemi olan Zilliqa’nın yerel altcoin projesi ZIL de konsolide olduğunu söylüyor. Yatırımcı ve analist olan Poppe, ZIL’in 0,049 dolar seviyesini üzerine çıkmasıyla birlikte bir yükseliş gerçekleştirme olasılığının yüksek olduğunu söylüyor. ZIL, son 30 gün içerisinde yüzde 29.4 artış yaşadı. Şu anda yüzde 1.9 artış ile 0,04706663 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Piyasa değerine göre 79. Sırada yer alan kripto para birimi, geçtiğimiz günlerde yüzde 5’ten fazla artış yaşadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!