Analist Bitcoin, Ripple ve Bu Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor

Yakından takip edilen bir kripto para stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve bir altcoin’in hafta sonu yaşanan düzeltmeye rağmen yükseliş ivmesini sürdüreceğini söyledi.

 

Analist, Bitcoin, XRP ve LTC için hedefini açıkladı

Piyasada Credible olarak bilinen analist, 320.200 Twitter takipçisine Bitcoin’in yükseliş trendine devam etmeden önce 42 dolar seviyesine geri çekildiğini söyledi. Analist, “Bu son haftalık kapanışla, çok önemli bir seviyeyi geri aldık. Yüksek zaman diliminde bu seviyenin üstünde veya altında kapattığımız son dört kez, birkaç hafta içinde ivme kazandık. Bu sefer de aynısını bekliyoruz. 40 bin dolara kadar düşük bir yeniden test ve yükselişe devam edeğiz.” açıklamasını yaptı. Credible’ın grafiğine bakıldığında, kripto stratejisti kısa vadeli düzeltme sona erdiğinde Bitcoin rallisinin 50 bin doların üzerinde olacağını tahmin ediyor Credible, XRP’nin yükselişe geçen daha düşük bir kurulum oluşturmasının ardından 1,00 doların üzerinde bir ralli için hazırlandığını söylediği.

Analist, “Beklenenden biraz daha uzun sürüyor ama yine de ralli yolda. Daha yüksek seviyelere gideceğiz. Kısa vadede biraz oynaklık oynaklığı görebiliriz, ancak kısa süreli bir düzeltme sorası buradan yukarı devam ettiğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Credible’ın grafiğine dayanarak, XRP’nin önce 1.01 dolara, ardından 1.50 dolara yükseleceğini tahmin ediyor. Credible’ın radarındaki son kripto para, ödemeler için oluşturulmuş bir kripto para birimi olan Litecoin (LTC). Credible’a göre, Litecoin’in grafiği, kısa sürede yüzde 600’ün üzerinde patlayan düşük değerli bir altcoin olan Zilliqa’nın (ZIL) piyasa yapısını andırıyor. Analiste göre, ZIL iki haftada yaklaşık 6 kat arttı ve LTC teknik açıdan benzer şekilde hazırlanıyor gibi görünüyor. Analist, Bitcoin, XRP ve LTC için iyimser bir tablo çiziyor.

 

Ripple-SEC davası, belgesel halinde metaverse’de sanal bir sinemada yayınlanacak

Ripple (XRP) ve SEC davasının sonucu merakla beklenirken, çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Dubai merkezli bir içerik platformu olan MContent, Ripple ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden davayı belgesel halinde metaverse dünyasına taşıyor. Ripple ve SEC davasına yönelik sanal gerçeklik belgeseli hazırlayacak olan şirket, proje için PricewaterhouseCoopers (PwC) ile ortaklık kurduğunu açıkladı. ”Ripple- SEC Saga” adlı belgesel, Villain Studios ile birlikte MContent ve Amsterdam merkezli Insight TV tarafından üretildi ve metaverse‘de sanal bir sinemada yayınlanacak. Rapora göre, ”Ripple-SEC Saga”, PwC ile ortaklaşa geliştirilen metaverse projesi kapsamında oluşturulan bir sanal gerçeklik platformu olan MContent’s Cineverse’de başlayacak. Variety, belgeseli izlemek isteyen kişilerin Oculus VR kulaklıklarını veya metaverse gözlüklerini kullanmaları gerekeceğini bildirdi. Sanal gerçeklik sinemasının yanı sıra belgesel, MContent’in tokenize edilmiş platformunda da mevcut.
 
 Belgesel, Ripple ve SEC arasında devam eden yasal savaşı ele alıyor. 2020’nin sonlarında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun popüler blockchain şirketini ve iki yöneticisini, Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’i Amerika Birleşik Devletleri’nde kayıt dışı bir menkul kıymet arzı yürütmekle suçladı. SEC, Ripple’ın XRP satışı yoluyla yasalarını ihlal ettiğine iddia ederken fintech şirketi dijital tokeninin bir menkul kıymet değil, bir para birimi olduğunu iddia etti. Anlaşmazlık, her iki tarafın da bir uzlaşma anlaşmasına varmaya istekli olmadığı bir yıldan fazla süren uzun vadeli bir savaşa yol açtı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!