Analist, Bitcoin Düşüşünü Yorumladı: Uzaklaşmalısın!

Popüler kripto analisti Lark Davis, Bitcoin yatırımcılarının Elon Musk’ın yorumlarını veya Bitcoin’in (BTC) son fiyat düşüşünü zorlamaması gerektiğini söylüyor. Analiste göre paniğe kapılmak yerine büyük resme odaklanmak gerekiyor. İşte Davis’in yorumları…

Davis’e göre Bitcoin bu geri çekilmenin altından kalkabilir!

Muhtemelen geçen hafta Tesla’nın BTC’nin enerji kullanımına ilişkin endişeleri gerekçe göstererek Bitcoin’i artık satın alımlar için kabul etmeyeceğini açıklaması nedeniyle, Bitcoin yazım sırasında geçtiğimiz yedi gün içinde yüzde 20’den fazla fiyat düşüşü yaşadı. Tesla CEO’su Elon Musk, şirketin BTC hisselerini satmayı planlayıp planlamadığına dair Twitter’da çelişkili açıklamalarla bu hafta da piyasalarda belirsizliği körüklemeye devam etti.

Bununla birlikte ünlü analist, 347 bin YouTube abonesine Bitcoin (BTC)‘in sayısız geri çekilmenin altından kalkabileceğinin kanıtı olarak 2017 boğa koşusuna dönüp bakmalarını söylüyor. Analist, boğa koşusunun yüzde 30-45 aralığında dört farklı düzeltme gördüğünü belirtti. Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.863 dolardan 90 günün en düşük seviyesi olan 38.500 dolara doğru bir düşüş yaşadı. Yüzde 40’lık düşüş, hâkim kripto para biriminin 2017 boğa piyasası düzeltmeleri aralığında olduğunu gösteriyor.

Analist büyük resme bakılması gerektiğini öneriyor

Ünlü analist Lark Davis, fiyatların 2021’in geri kalanı için çok daha yüksek hareket edeceğini tahmin ediyor. Analist “mevcut boğa koşusunun daha yeni başladığını” şu ifadeleri kullanarak savunmaya devam ediyor:

Uzaklaşmalısınız! Buradaki büyük resme bakmalısınız. Şu anda Bitcoin (BTC)’nin durumunda gördüğümüz endişelenecek bir şey değil. Bu, kripto para piyasalarında karşımıza çıkan oldukça tipik bir durum. Muhtemelen birkaç hafta içinde, her şey mega boğa haline dönecek. Herkes bunun yeni para paradigması olduğundan ve benzeri şeylerden bahsedecek… Bu, kripto paranızı bir panikle satmanın zamanı değil. Aksine panik içinde kripto para satın alma zamanı. Bunlar harika satın alma fırsatları.

Comments (0)
Add Comment