Usta Analist: Bitcoin Bu Seviyeye Ulaşırsa Altcoin’ler Yüzde 150 Artabilir!

Popüler kripto stratejisti ve yatırımcısı Michael van de Poppe, Bitcoin (BTC)’in toparlanması devam ederse Ethereum ve diğer altcoinlerin patlayacağını düşünüyor. Van de Poppe, kripto alanının geri kalanını serbest bırakmak için Biitcoin piyasasının yeni daha yüksek dipleri işaretlemesi gerektiğini söylüyor. Konuya ilişkin olarak Michael van de Poppe düşüncelerini şöyle ifade etti:

Bitcoin (BTC)’in fiyat hareketine bakarsak, 31 bin doların üzerinde tuttuğumuzu açıkça görebilir ve söyleyebiliriz. Bu devam ederse ve piyasa daha yüksek bir dip verirse, sanırım geçici bir dip daha bulduk ve 40.000 doları test edeceğiz. Bu, altcoinlerin buradan %80-150 oranında fiyat artışı yaşamasına yol açar.

Bitcoin hala boğaların elinde

Ünlü kripto analisti Van de Poppe, Ethereum (ETH) daha yüksek yeni bir düşük fiyat seviyesi oluşturursa, büyük olasılıkla öncelikle 2.100 dolar, ardından 2.400 dolar ve daha sonra 2.900 dolara sıçrayacak. Van de Poppe konu hakkında şu şekilde görüşlerini şöyle özetledi:

Şu anda beklentinin aşırı düşüş eğiliminde olduğunu anlamalısınız, ancak herkes piyasa fiyatı 3.500 dolar olan Ethereum ile ilgilendi.

Şimdi Ethereum (ETH) en yüksek seviyelerinden %55, hatta belki %60 düştü ve onu 1.000 dolar veya 1.400 dolardan satın almak için bir fırsat bekliyorsunuz, ki bu tamamen iyi, ama neden bu aşamada pozisyonlara bakmak istemiyorsunuz? Özellikle de piyasa bu kadar düştüğünde ve gerçek destek seviyesinde bulunuyorken.

Kripto para birimi botu, haftanın başlarında yaşanan düşüşten kayda değer bir toparlanmanın ardından yavaşladı. Kripto para birimleri nefes nefese ortaya çıktıkça, yatırımcılar arasında toparlanma umudu doğdu. Bitcoin 32 bin doların üzerine çıktı, ancak bariyeri 33 bin dolardan kıramadı. Bitcoin, 32 bin dolardan sağlam bir destek sağladıktan sonra inatçı direnci 33 bin dolardan kapatıyor. Kısa vadeli teknik göstergeler, amiral gemisi kripto para biriminin boğaların elinde olduğunu gösteriyor. Öte yandan, Ethereum bu hafta başında 1.700 dolara yakın seviyelerden toparlandı ve şu anda 2 bin doların biraz üzerinde yerleşmiş durumda. Yazımız hazırlanırken 2.012,16 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!