Analist: 7 Altcoin 10x Yapma Potansiyeline Sahip!

Kripto para analisti Austin Arnold, piyasalar toparlanmaya çalışırken, devasa fiyat artışı kaydedecek altcoin projelerini açıkladı.

 

Analist, Tezos (XTZ)’taki gelişmeye dikkat çekiyor

Yayınladığı yeni bir videoda, yakından takip edilen analist, 1,19 milyon abonesine, Kasım ayında 69 bin dolar ile  tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana sert düşüş yaşayan Bitcoin (BTC) ile ilgilenmeye devam ettiğini söylüyor. Analiste göre, insanlar dipten BTC satın alıyor. Borsalardan ayrılan BTC miktarı artıyor. Madenciler, Bitcoin’lerini satmıyorlar ve ellerinde tutuyorlar. Bitcoin, an itibariyle yüzde 2,02 düşüşle 42.521 dolardan işlem görüyor. Arnold’un listesindeki ilk altcoin, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH). Uzmana göre, Ethereum’un devam eden arz şoku var. Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesi değeri 30 milyar doları aştı. Yatırımcılar ETH’lerini mevduat sözleşmesine koyduktan sonra, tamamen geçiş yapılana kadar tekrar çıkaramazlar. Ethereum gün içinde yüzde 2,17 düştü ve 3.256 dolardan işlem görüyor.

Analistin listesindeki ikinci altcoin, yakın zamanda diğer katman-2 protokolü Polygon’da (MATIC) ölçeklenen merkeziyetsiz finans protokolü Uniswap (UNI). Arnold’a göre,  2022, 2. katmanların yılı olabilir. Uniswap, 15.61 dolar, Polygon ise 2.26 dolardan işlem görüyor. Analistin ilgi duyduğu bir diğer katman-2 altcoin projesi, neredeyse anında, sıfır gas ücreti işlemlerini etkinleştirmeyi amaçlayan, NFT’ler için bir ölçeklendirme çözümü olan Immutable X (IMX). Altcoin gün içinde yüzde 3,24 düştü ve 3,55 dolardan işlem görüyor. Arnold’un listesinde, son zamanlarda kurumsal ortaklıkları hızlandıran açık kaynaklı platform Tezos (XTZ) da var. Giyim devi The Gap Tezos platformuna dayalı NFT koleksiyonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Analiste göre, Tezos kesinlikle büyük potansiyeli olan bir altcoin. Tezos bugün 4.18 dolara düştü.

 

Analistin altcoin listesi: HNT, EGLD ve DYDX

Nesnelerin İnterneti alanına bakıldığında, uzman, yakın zamanda 450 bin etkin nokta dönüm noktasını aşan açık kaynaklı halka açık Blockchain Helium Ağı’nı (HNT) öne çıkarıyor. Arnold’a göre,, Helium, Kaliteli girişim sermayes] destekli bir proje. Altcoin şu anda, gün içinde yüzde 7.23 düşüşle 32.59 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kurumsal düzeyde ölçeklenebilir blok zinciri platformu Elrond (EGLD), Web3 ödeme sağlayıcısı UTRUST’ı (UTK) satın aldıktan sonra izlenmesi gereken kripto paraların başında geliyor. Analiste göre, bu EGLD için büyük kazanç. Elrond genel günlük düşüş trendine devam ediyor ve yüzde 6.57 düşüşle 196.72 dolara geriledi.
Analistin listesindeki son altcoin, bu yılın sonuna kadar tam merkeziyetsizliği sağlamayı hedeflediği merkeziyetiz borsa platformu dYdX (DYDX) yer alıyor. Şu anda, dYdX  yüzde 2.38 arttı ve 7.81 dolardan işlem görüyor. Kriptoarena.com olara daha önce bildirdiğimiz gibi, altcoin yatırımları risk oluşturabilir.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!