Analist: 3 Altcoin Solana’dan Daha İyi Performans Sergileyebilir!

Solana (SOL), yatırımcıları çekmeye ve ağını büyütmeye devam edebilirse, Ethereum (ETH)’u bile geçebileceğine dair uzman görüşleri var. Ancak kripto para piyasasında, her an her şey olabilir. SOL bocalarsa, birkaç altcoin projesi SOL’a alternatif konuma gelebilir. SOL ekossitemi, son zamanalrda yaşadığı büyük güvenlik açıkları nedeniyle endişeye neden oldu. Kripto para analistlerinden New Berry, bu 3 projeyi açıkladı.

Cosmos (ATOM) ve Sandbox (SAND) hala büyük potansiyele sahip!

“Blockchain’lerin interneti” olarak adlandırılan Cosmos, farklı Blockchain’lerin birbirleriyle iletişim kurmasını kolaylaştıan bir sistem. Şu anda, örneğin Solana‘da Ethereum ağı üzerine kurulu tokenleri kullanmak zor olabilir. Bu, kripto para birimi endüstrisi geliştikçe birlikte çalışabilirlik çözümlerinin öneminin artacağı anlamına geliyor. Cosmos ise bu konuda daha uygun ve işlevsel bir alternatif sunuyor. Altcoin ATOM da son günlerde iyi bir performans sergiliyor.
 
 Analistin listesindeki ikinci altcoin ise Sandbox (SAND). Popüler metaverse tabanlı Sandbox, bu yıl zaten olağanüstü getiriler elde etti. Metaverse sektörüne artan ilgi sayesinde, Sandbox daha da ivme kazanabilir. Ark Invest’ten Cathy Wood, metaverse’nin trilyonlar değerinde olacağını düşünüyor ve sektör bu yönde ilerliyor. Sandbox son üç ayda yüzde 850’nin üzerinde ve yılın başlangıcından bu yana yüzde 16.000’in üzerinde büyüdü. Bununla birlikte, metaverse’e olan ilgi artmaya devam ederse, Sandbox Solana’yı geçme potansiyeline sahip olan bir proje olabilir.

Livepeer (LPT), keşfedilmeyı bekleyen altcoin projesi konumunda

Livepeer, Blockchain teknolojisinin kullanımında yükselen bir eğilimi örneklemektedir: Merkeziyetsiz altyapı. Kullanıcılar, kullanılmayan bilgisayar işlem güçlerini ağa katkıda bulunarak LPT tokenlerinii kazanabilirler. Bu, Livepeer’ın pahalı altyapıya bir servet harcamadan video akışını destekleyebileceği anlamına gelir. Kullanıcılar daha ucuz videolar elde eder ve Livepeer katkıda bulunanlar LPT ödülleri kazanır.
 
Solana’ya rakip olmak için Livepeer’ın kat etmesi gereken uzun bir yol var. Gerçekten de, şu anda piyasa değerine göre 103. en büyük kripto konumunda. Ancak,  geçen yıl bu aylarda  Solana’nın listelerde bulunduğu yerden çok uzakta değil. Sonuç olarak, altcoin 2022’de radarınızda olailir. Daha fazla Solana haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!