Analist 3 Altcoin için Ciddi Yükseliş Bekliyor

Bir süredir piyasaları endişelendiren Ukrayna-Rusya krizi kripto para birimlerinin düşüşe geçmesine sebep oldu. Bunun yanı sıra birçok yatırımcı, uzun vadeli yatırım yapabilecekleri kripto para arayışını sürdürüyor. Bu sebeple Money Morning kripto analisti Nick Black’in her yatırımcının portföyünde olması gerektiğine inandığı bazı altcoin projelerini paylaşıyor.

Algorand (ALGO) ve Cosmos (ATOM)

Money Morning analisti Nick Black tarafından uzun vadeli yatırım seçeneği sunan ilk kripto para Algorand (ALGO) oluyor. Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) profesörü Silvia Micali tarafından oluşturulan altcoin, Blockchain’in Katman-1 ağında dijital varlıklar veya akıllı sözleşmeler oluşturma yeteneği sunuyor. Analiste göre Algorand, geliştiricilere çok zincirli projeler başlatmak için araçlar sağlayabiliyor. Analiste göre ALGO son bir haftada yüzde 8,86 oranında düşüş kaydetmesine rağmen uzun vadeli yatırımlar için umut verici olabilir.

Analistin yükseliş öngördüğü diğer altcoin ise Cosmos (ATOM) oluyor. ATOM, hızlı ve ucuz merkezi olmayan uygulamalar oluşturmaya çalışıyor. Kripto para birimi ayrıca, geliştiricilere kendi özel Blokckchain’lerini oluşturmaları için araçlar sağlıyor. Her yeni Blockchain, Cosmos ağı aracılığıyla birbirine bağlanıyor. Blockchain’ler arasındaki iletişimin son derece önemli olduğunu belirten analist Nick Black, altcoin’in bugüne kadar olumlu geri bildirimler alan hızlı, temiz, kullanımı kolay bir Blockchain olduğunu belirtiyor. Piyasa değerine göre 21. sırada yer alan ATOM, analistin uzun vadeli yatırım seçenekleri arasında yer alıyor. ATOM, yazım sırasında son bir haftada yüzde 12,94 düşüşle 26,49 dolardan işlem görüyor.

Popüler altcoin Cardano (ADA)

Kriptoarena.com olarak daha önce de analizlerine başvurduğumuz Nick Black, son olarak Cardano (ADA)’nun önemli bir yükseliş kaydedebileceğini düşünüyor. Analist, Cardano (ADA)’nun en büyük potansiyelinin, yatırım yaptığı alanda çok az rekabete sahip olması olduğunu belirtiyor. Altcoin projesinin platformu, Afrika, Güney Asya gibi gelişmekte olan ve dijital kimliklere sınırlı erişime sahip ülkeleri hedef alıyor.

Blockchain ağı, ürünlerin menşeini ve kalitesini izlemek için bankacılık veya tarımda kullanım için bilgilerin güvenli bir şekilde depolanmasını sağlıyor. Analiste göre bu, Cardano ağını diğer altcoin projelerinden çok daha gerçekçi ve kullanışlı hale getiriyor. Cardano tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolardan düşerken, Nick Black düşüş konusunda endişelenmek için bir neden görmüyor. Analist, Cardano’nun 2022’nin sonunda 15 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!