Usta Analist: 3 Altcoin Boğa Döngüsüne Hazırlanıyor!

Deneyimli kripto trader’ı ve analisti Jason Pizzino, ağustos ayında yükselmeye hazır olabilecek üç altcoin projesini inceliyor. Analistin yükseliş öngördüğü altcoin’ler Pirate Chain (ARRR), FTT ve Badger DAO (BADGER).

Pizzino’nun favori altcoin projesi Pirate Chain (ARRR)

Analistin inceleme listesinde ilk sırada, Pizzino’ya göre ayın en iyi kripto parası olan Pirate Chain (ARRR) var. Pizzino, altcoin’in Bitcoin (ARRR/BTC) ve dolar karşısında iyi göründüğünü ve her iki parite açısından da daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler yaptığını belirtiyor. Analistin altcoin projesine ilişkin detaylı yorumları ise şu şekilde:

Bu üçü arasında benim favorim Pirate Chain (ARRR).  ARRR çok büyük ve bu iyi görünüyor. Henüz patlaması gerçekleşmemiş olmasına rağmen 4 doların üzerinde bir kırılma, onay veya güvenli giriş olabilir… Güzel, yavaş, sabit bir tempo harika olurdu.

Pizzino, bu kripto para biriminin Bitcoin karşısındaki konumunu da inceliyor. Ortaya çıkan sonuçları ise şu şekilde aktarıyor:

ARRR/BTC de iyi görünüyor… Bunu sürekli artan bir yükseliş trendinde görmek istiyoruz: daha yüksek zirveler, daha yüksek dipler… Pirate Chain (ARRR)’in BTC karşısında hacmi iyi, diplerde bir miktar hacme ulaşıyor. Pirate Chain (ARRR) iyi görünüyor ve projeyi beğendim.

Analistin radarındaki diğer altcoin’ler FTT ve BADGER

Pizzino’nun radarındaki ikinci altcoin projesi ise FTX borsasının yerel token’ı olan FTT. Pizzino, FTT’nin düşüş trendinden çıktığını ve hem dolar hem de BTC paritelerinde daha yüksek seviyelere çıktığını söylüyor. Ancak analist, yükseliş trendini ve kırılmayı doğrulamak için FTT’nin bir başka yüksek seviye daha yapması gerekeceğini de ekliyor.

Usta analist ayrıca Bitcoin’i diğer Blockchain’lere kazandırmayı amaçlayan bir altcoin projesi olan Badger DAO’yu (BADGER) tartışıyor. BADGER’ın giderek ışıldamaya ve grafiği tırmanmaya başladığından beri düşüş trendine bir mola verdiğini söylüyor. Pizzino’ya göre, bir kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyesinden önemli ölçüde düştüğünde, varlık düşüş trendini kırdığını ve fiyatının tekrar yükseldiğini onaylayana kadar pozisyon almak için beklemenin en iyisi olduğunun da altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!