Analist: 3 Altcoin 2022’ye Damgasını Vurabilir!

Kripto para piyasalarında son günlerde işler yolunda gitmiyor. Yatırımcılar ise yeni altcoin’lerin arayışı içine girmiş bulunuyor. Analist Cheeky Cripto, 2022 için ralli potansiyeline sahip 3 altcoin düşüncesini takipçileriyle paylaşarak yorumlarını belirtti. İşte detaylar…

Analist 3 altcoin için 2022’de umutlu

Analist ralli yapabileceğini düşündüğü altcoin’ler listeninin ilk sırasında Boba Network (BOBA) var. Enya ekibi tarafından OMG Vakfı’na temel katkıda bulunanlar olarak oluşturulan Boba, bir katman-2 Ethereum ölçeklendirme artırma çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Boba, gas ücretlerini azaltan, işlem hacmini iyileştiren ve akıllı sözleşmelerin yeteneklerini genişleten yeni nesil Ethereum katman-2 Optimistic Rollup çözümüdür de diyebiliriz. Cheeky Crypto’nun Boba hakkında görüşü ise şu şekilde:

Bu platformda çok fazla projenin inşa edildiğini göreceğiz. Devam eden çok fazla proje var ve NFT köprülemeleri var. Bu nedenle, Boba’da birkaç NFT projesi ortaya çıkabilir.

Analistin listesindeki ikinci altcoin ise Near Protocol (NEAR) olarak karşımıza çıkıyor. NEAR, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış, yüksek işlem hızı, düşük işlem ücreti, yüksek verim ve üstün birlikte çalışabilirlik yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Near Protocol Katman-1 çözümü DApp’ler için ideal ortamı sağlar ve geliştiriciler için kullanıcı dostu bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Cheeky Crypto bu altcoin için ise şu sözleri söyledi:

Çoklu zincir, ölçekleme ve nihayetinde harika. Protokolü üzerine inşa edilecek daha fazla projeye sahip olması bekleniyor. Bu proje gerçekten iyi gidiyor.

Analistin listesinde son olarak SKALE Network bulunuyor

Analist son olarak altcoin SKALE Network (SKL)’ten bahsediyor. Ethereum’a ölçeklenebilirlik getirmek için tasarlanmış bir elastik ağ olarak tanımlanabilen SKALE, merkeziyetsiz bir projedir ve işlem kapasitesini artırmanın yanı sıra gecikmeyi azaltmayı ve fiyat olarak ucuza yapılmasını sağlamayı platform amacı olarak görüyor.

Analistin merkeziyetsiz bu altcoin için söylediği sözler ise şu şekilde:

45’in üzerinde doğrulayıcıya sahip 150 artı düğümleri var, bu yüzden gerçekten ilginç bir proje. Bu özel protokol üzerine inşa edilecek çok fazla proje göreceğiz

Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!