Amazon Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu: Fırladı!

Seattle, Washington merkezli, e-ticaret, bulut bilişim, dijital akış, ve yapay zekâya odaklanan çok uluslu bir Amerikan teknoloji şirketi olan Amazon, yeni ortaklıklarıyla yatırımcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Özellikle altcoin projelerine yönelik son hamleleriyle dikkat çeken şirket, birçok yatırımcı için olumlu gelişmelerini sıraladı! Ortaklığın ardından ise bu altcoin patlama yaşadı! İşte detaylar…

E-ticaret devi Amazon, popüler altcoin Cronos ile ortaklık kurdu!

Kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere e-ticaret devi Amazon, altcoin projeleri ile yaptığı ortaklıklarla birçok yatırımcının dikkatini çekiyor. Amazon Web Services (AWS), son olarak Cronos Hızlandırma Programı aracılığıyla Web3 girişimlerinin büyümesini desteklemek için Cronos ile ortaklığını duyurdu. Bildiğiniz üzere e-ticaret devi şirket, gelecekte kripto endüstrisine yönelik birçok gelişmenin dünyayı etkileyebileceğini düşünüyor. Bu yüzden uzun bir süredir blockchain, web3 ve NFT sektörlerine yönelik atılımlarını büyütmeye devam ediyor. Bu da birçok yatırımcı için güzel bir haber olarak açıklanabilir.

Öte yandan Amazon’un dışında ortaklığı duyuran Cronos, 26 Nisan’da attığı bir tweet ile Cronos Hızlandırma Programı aracılığıyla Web3 girişimlerinin büyümesini desteklemek için AWS ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bir süredir kripto sektörüne gösterdiği önemle ön plana çıkan AWS DeFi, GameFi, SocialFi ve altyapı uygulamaları geliştirmek üzere hızlandırma program aracılığıyla Web3 girişimlerinin ölçeklenmesini ve büyümesini desteklemek için Cronos Labs ile birlikte çalışacak. Bu ortaklıkla beraber yeni kurulan ve başlangıç aşamasındaki şirketler, hem Cronos Labs hem de Amazon Web Services’tan büyük bir uzmanlık ve altyapı sağlayabilecekler. Bununla beraber Web3 hizmetlerinin benimsenmesini ve entegrasyonunu da artırmayı amaçlıyorlar.

Cronos fiyatı ortaklığın duyurulmasının ardından fırladı!

Cronos (CRO), Amazon Web Services (AWS) ile yaptığı son ortaklıkla beraber büyük bir yükselişe geçti ve son 24 saatlik süreç içerisinde yüzde 10’un üzerinde yükseliş yaşadı. Anlık olarak popüler altcoin projesi CRO, 0,072540 dolardan işlem görüyor ve son bir haftalık süreçte yüzde 0.3 değer kazandı. Projenin piyasa değeri anlık olarak 1.84 milyar dolar değerinde bulunuyor. Son 24 saatlik işlem hacmi ise 101 milyon dolar seviyelerinde yer alıyor.

Öte yandan Crypto.com CEO’su gerçekleştirilen ortaklığa dair sözlerini aktardı. Kris Marszalek, Web3 dünyasındaki gelişmelere işaret ederek, “Cronos Labs’in Cronos Hızlandırma Programından geçen Web3 girişimlerini destekleme ve ölçeklendirme konusunda AWS ile birlikte çalıştığını görmek heyecan verici.” sözlerinde bulundu. Bu açıklama birçok yatırımcının dikkatini çekti ve Web3 dünyasına olan heyecanı ortaya koyuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!