Uzmanlar Açıkladı: Bu Altcoinler Bir Sonraki Boğada Fırlayacak!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasası üzerindeki düzenleyici baskı uzun süredir devam ediyor. Buna rağmen bazı altcoinler çıkış yakalarken, bazıları düşük fiyatlarda kalarak yatırımcıların beklentisini karşılayamıyor. Önde gelen kripto para uzmanları, sıradaki boğa piyasası için bu altcoinlere yoğunlaştı! Uzmanlara göre bu 3 altcoin projesi, sıradaki boğa ile uçuşa geçebilir! İşte detaylar…

Uzmanlar işaret verdi: Sıradaki boğa için bu altcoinler!

Cardano (ADA)

Cardano, esas olarak her geçen gün güçleniyor gibi görünen hayati temelleriyle biliniyor. Popüler altcoin projesi anlık olarak ABD merkezli borsaların SEC’in Coinbase’e karşı açtığı davada Cardano’yu bir menkul kıymet olarak adlandırması nedeniyle listeden çıkarması nedeniyle çok zor zamanlar geçiriyor. O zamandan beri, ADA fiyatı muazzam bir değer kaybediyor ve 2023’te elde edilen neredeyse tüm kazançları kaybetti. Bununla birlikte uzmanlar, ayıların önümüzdeki haftalarda tükeneceğine inanılıyor ve bu da boğalara fiyatı büyük direncin üzerine çıkarmak için altın bir fırsat sunabilir. Uzmanlara göre popüler altcoin son gerilemenin ardından, piyasa koşulları hafiflediğinde kullanılabilecek akut gücü elde etmiş gibi görünüyor ve yakın zamanda patlayabilir. Anlık olarak popüler altcoin ADA, 0.269218 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve son bir haftalık süreç içerisinde yüzde 11 değer kazandı.

Ripple (XRP)

Piyasadaki düşüş eğilimi XRP fiyatını düşürdü ancak popüler altcoin yükselen üçgen modeli oluşturmaya devam ediyor. Bu nedenle, ayılar boğalara hükmedemediği için fiyatın yakında bir yükseliş patlamasıyla başlayabileceği anlamına geliyor. Dahası, SEC’e karşı açılan dava yavaş yavaş şirketin lehine dönüyor ve bu nedenle XRP’nin yeşil renklerle yükselmesi bekleniyor. Ayrıca, stokastik RSI düştü ve şu anda aşırı satım seviyelerinde geziniyor, bu da çok yakında bir yükseliş toparlanması olasılığını gösteriyor. StochRSI fiyata yakın hareket eder ve dolayısıyla her küçük varyasyonu kaydeder. Şu anda, fiyatı önemli ölçüde yükseltebilecek bir toparlanma girişiminde bulunuyor. XRP, anlık olarak 0.482526 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatlik süreçte yüzde 1 değer kazandı.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum, kripto alanındaki en popüler kriptolardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Çok kısa bir süre içinde büyük ilgi gördü ancak şu anda çoğunu da kaybetti. Bu durum, fiyatı şimdiye kadar devam eden azalan bir trend içinde kalmaya zorladı. Büyük bir düşüşe rağmen, uzmanlara göre fiyat yeterli gücü ve yükseliş olasılığını gösteriyor. Arbitrum durumunda stokastik RSI, seviyeler aşırı satım seviyesine ulaştığı için yükseliş sinyalleri vermek üzere. RSI, önümüzdeki günlerde büyük bir yükselişi tetikleyebilecek bir yükseliş sinyali vermeye çalışıyor. Anlık olarak Arbitrum (ARB), 0.997527 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatlik süreçte yüzde 4 değer kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!