Bu Popüler Altcoin Ve Alibaba Ortaklık Kurdu: Fiyat Fırladı!

Popüler altcoin projelerinden NEAR, yeni bir ortaklık kurarak yatırımcıların dikkatini çekti. Aktarılan verilere göre NEAR Foundation, Asya’da Web3’ün büyümesini geliştirmek ve hızlandırmak için Çinli e-ticaret devi Alibaba ile ortaklık kurdu! İşte detaylar…

Near Protocol ve Alibaba dev bir ortaklığa imza attı

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasası her gün yeni ortaklıklarla karşımıza yeni haberler çıkarıyor. Son oalrak NEAR Foundation bugün yaptığı açıklamada Çinli e-ticaret devi Alibaba’nın Asya ve Orta Doğu’daki Web 3 büyümesini hızlandırmak için bilgi işlem ve depolama kolu olan Alibaba Cloud ile ortak olduklarını söyledi. Şirketin kısa süre önce verdiği bir röportajda açıkladığı üzere, ortaklığın bir parçası olarak NEAR Foundation, Alibaba Cloud’un Asya’daki geliştirici ekosistemine erişim kazanacak ve daha fazla geliştiricinin NEAR protokolü üzerinde projeler oluşturmasına olanak sağlayacak. Bu sayede ekip, daha fazla geliştiriciyi NEAR Protocol‘e çekecek. Bu sayede, NEAR projesinde doğrulayıcı olmak isteyen geliştiriciler Alibaba Cloud’un hizmetini ve altyapısını kullanabilecekler.

Bir diğer yandan bu ortaklıklarla beraber kripto para ekosistemi daha da büyüyor ve daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Benimsenme ve kullanım oranlarının günden güne artmasıyla beraber kripto para projelerinin hedefleri de artıyor. Birçok şirket yeni ortaklıklar kurarken, son olarak NEAR’ın da bu yönde adım atması şirket yetkililerinden olumlu yorumlar aldı. Alibaba Cloud Intelligence uluslararası Web3 çözümleri başkanı Raymond Xiao, “NEAR Foundation ve Alibaba Cloud ortaklığı, Web3 geliştiricilerini fırsatları keşfetmeleri için desteklemeye devam ettiğimiz için önemli bir ortaklıktır” dedi ve şu sözleri ekledi:

Bu ortaklık, Alibaba Cloud’un Asya’daki kapsamlı altyapısından yararlanabilecekleri için Asya pazarlarındaki geliştiriciler ve doğrulayıcılar için de önemli.

Altcoin NEAR’ın popülaritesi günden güne artıyor

Uzmanlara göre NEAR’ın popülaritesinin Alibaba Cloud’un Çin’deki ve Asya’nın daha geniş bölgelerindeki muazzam popülaritesiyle desteklenmesinin muhtemel olduğunu belirtmek gerekiyor. Near Foundation uzun bir süredir büyük çalışmalar içerisinde ve ekip, oyun, finans gibi birçok çeşitli sektörde bir dizi merkeziyetsiz uygulama oluşturmaya odaklanmıştı. Uzmanlara göre yeni ortaklıkla NEAR, kullanıcı benimsemesini artırmayı ve blockchain ekosisteminde daha fazla ademi merkeziyetçiliği kolaylaştırmayı hedeflerken erişimini genişletebilecek.

Bir diğer yandanpopüler altcoin NEAR, duyurunun ardından %8’lik bir artışla 1,57 dolara yükseldi. NEAR şu anda 1,56 dolardan işlem görüyor ve son 14 günde yüzde 31’den fazla artış gösterdi. Bununla beraber NEAR’ın Blockchain İşletim Sisteminin (BOS) lansmanı gibi son duyuruları, Web3 sektöründeki popülaritesinin artmasına yardımcı oldu. Bildiğiniz üzere BOS platformu, geliştiricilerin ağdaki diğer kullanıcılarla etkileşime girmesini ve merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasını sağlıyor. Sonuç olarak NEAR Vakfı’nın Alibaba Cloud ile ortaklığı, NEAR protokolüne Asya ve Orta Doğu’da Web3 büyümesini hızlandırmak için gerekli temeli sağlamış gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!