Alien Worlds (TLM) Nedir?

Alien Worlds (TLM) nedir? Kriptoarena.com olarak, konu başlığımızı bu makalemizde yanıtlıyoruz. TLM, kıt olan kaynaklar üzerinde yer alan oyuncuların TLM için rekabet gösterdikleri merkezi olmayan bir NFT Metaverse’dir. Temelde bir P2E (oyna-kazan) NFT oyunudur. TLM ise özellikle bu platformun BEP-20 ve ERC-20 tabanlı yerel para birimidir. Aynı zamanda Alien Worlds, oyunlarda DeFi finans öğesi de olan bir platform olarak çok yönlü bir evrendir.

Projenin amacı; NFT Metaverse evreni olup, oyuncuların TLM’yi stake etmesidir. Bununla birlikte Gezegen Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşlarda da (DAO) oy verme işlemleriyle ilerledikçe, DeFi öğesiyle de işlem yapılabilmesini sağlamaktadır.

Oyunun temelleri birçok başlıkta incelenmektedir. Bu temeller arasında öncelikle benzersiz dijital öğeler olan NFT’ler için oynanabilen bir NFT Metaverse olmasıdır. Staking ise ikinci adımda gelmektedir. Oyuncuların özellikle yaklaşan Gezegen seçimlerinde oy kullanıp Gezegenin ödül havuzunu artırmak için TLM’yi gezegene yatırmaları sağlanır. Ayrıyeten Gezegen DAO’ları; BSC ve WAX üzerinde stratejiler için NFT oyun kartlarının seçimi ve takası, zincirler arası köprüyle de TLM’yi BSC, Wax ve ETH arasında ışınlama gibi birçok imkan sunan tek bir platform üzerinden imkan sunulmaktadır.

Alien Worlds (TLM) avantajları nelerdir?

-En hızlıca büyüyen ikinci NFT oyunu arasında özellikle gösterilmektedir.
-DappRadar’a göre DApp oyunlarında ilk sırada yer alır.
-P2E alanında başarılı projeler içerisinde gösterilmektedir.

Alien Worlds (TLM) dezavantajları nelerdir?

TLM fiyatı piyasalarında sert iniş- çıkışlar yaşamaktadır.
-Rakip projeler arasında gücünü yitirebilir.

TLM Coin nasıl satın alınır?

Alien Worlds (TLM) Coin, birçok kripto para borsasında yer almaktadır. TLM listeleyen başlıca borsalar; Binance, Gate.io, Bybit, FTX, KuCoin, CoinTiger. Dilediğiniz borsadan TLM satın alma işlemi yapabilirsiniz. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenebilir:
Öncelikle ilk adım olarak TLM listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlayın. Para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak USDT, TL, BTC gibi çiftlerle alım emri verin. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!