ABD’li İki Efsane İsim Kripto Para Sektörüne Giriyor!

Kripto para topluluğuna yakında iki ABD ünlüsü de katılabilir. Efsanevi boksör Mike Tyson ve hip hop devi Busta Rhymes. Tarihin en büyük boksörlerinden biri olan Mike Tyson, Twitter’da milyonlarca takipçisine Bitcoin mi yoksa etheri mi tercih ettiklerini sordu. Bu, popüler rapçi Busta Rhymes’in kripto para hakkında eğitim için güvenilir kaynaklar istemesinden kısa bir süre sonra geldi.

Iron Mike: Bitcoin mi Ethereum mu?

Birçok kişi tarafından tüm zamanların en büyük boksörü olarak kabul edilen 55 yaşındaki oyuncu, cumartesi günü 5,6 milyon takipçisinin BTC’yi mi yoksa ETH’yi mi tercih ettiğini görmek için Twitter’a başvurdu. Binlerce cevap, onu kripto para birimi alanının değişken doğasından uzak durmaya çağıran insanlardan, sadece BTC’yi doğru seçenek olarak vurgulayan Bitcoin maksimalistlerine ve “neden ikisi de olmasın” konusunda daha dengeli görüşlere kadar değişiyor.

Iron Mike sorusunu yayınladıktan sadece birkaç saat sonra, önde gelen Bitcoin boğası Michael Saylor sahneye çıktı. Geçen yıl yaklaşık 3 milyar dolar değerinde BTC satın almasının ana hatlarını vererek yanıt verdi çünkü bunu “dijital mülkün geleceği” olarak görüyor. Ayrıca, MicroStrategy’nin CEO’su, Gezegendeki En Kötü Adam’ı kendisinin ve şirketinin başlattığı eğitim kaynaklarından birini gözden geçirmesi için yönlendirdi. Tyson’ın geçmişte de kripto alanına ilgi gösterdiğini belirtmekte fayda var. O, değiştirilemez token alanına girdi ve şu anda piyasada bu tür birden fazla ürün var. Aslında, son NFT’lerden biri onu ölümsüzlük hissini yaşattı.

Busta Rhymes: burada kripto para var mı?

Daha çok Busta Rhymes olarak bilinen sahne adıyla Trevor George Smith Jr. da son zamanlarda kripto para endüstrisine ilgi duyanlar arasında. ABD’li rapçi, söz yazarı, plak yapımcısı ve aktör kısa süre önce Twitter’daki yaklaşık 4 milyon takipçisine “burada herhangi bir yerde kripto para birimi var mı?” diye sordu.

Görünüşe göre cevaplar, kripto para ile ilgili daha fazla soru ve ifadeler sık ​​sık ortaya çıkmaya başladıkça iştahını kabarttı. Tyson’da olduğu gibi, Michael Saylor, özellikle Bitcoin hakkında daha fazla eğitim içeriği özetleyerek sözcüğü yaymayı teklif etti. İlginç bir şekilde, birincil kripto para birimine verdiği destekle tanınan Twitter CEO’su Jack Dorsey bile yardım teklif etti. Elon Musk’ın piyasadaki rolü ve özellikle Dogecoin hakkında daha fazla soru sorduktan sonra Bus-a-Bus, “eğitici konuşmaları öğrenmenin heyecanını ve enerjisini sevdiği” sonucuna vardı. Ayrıca kripto paraların okullarda bir gün yer bulup bulamayacağını merak etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!