ABD seçim bahsinde 0.5 BTC kazanan milyarder yatırımcı Twitter da çekiliş düzenledi

Galaxy Digital Varlık Yönetimi Şirketinin kurucusu ve CEOsu Mike Novogratz hafta sonu Bidene verdiği bir seçim bahisinde yarım Bitcoin kazandığını açıkladı. Milyarder yatırımcı genç Bitcoinerlere 0.5 BTC vermek için Twitterda bir çekiliş düzenledi.

Novogratz bir tweet ile “@StoneyBitson ile girdiğim seçim bahsini kazandım. Yarım BTC. Bu coin için genç Bitcoinerler ile bir çekiliş yapacağım. Bitcoini olan hiç kimse bu çekilişe katılamaz. 1-1000 arasında bir sayı düşünüyorum. İlk kim tahmin ederse o sahip olacak. Stoneye doğrudan göndermesini söylerim.” dedi

Duyuru numarayı tahmin etmeye çalışan birçok Twitter kullanıcısını çekti ve @Adelgary adlı bir kullanıcı numarayı 826 olarak tahmin ettikten sonra piyangoyu kazandı. Novogratz 7 yıl yaşadığı Çinde 8 sayısının uğurlu rakam olarak algılandığını ve 26nın ise doğum gününü temsil ettiğini açıkladı.

Mevcut durumda Bitcoinin 15.279 Dolar olduğu göz önüne alındığında @Adelgary tarafından kazanılan 0.5 BTCnin 7.687.27 Dolar olduğunu söylemek mümkündür. 

Novogratz Demokratların kazanacağına olan inancına güvenerek söz konusu bahsi gerçekleştirdi.

Novogratz varlığının çoğunu hayır kurumlarına vermeyi tercih etti. Mike Novogratzın varlığını daha önce hiç Bitcoini olmayan birine vermesi BTCnin olumlu bir şekilde yansıtılmasını sağladı.

Comments (0)
Add Comment