6 Mücevher Altcoin Açıklandı: Patlama Yapabilirler!

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma devam ediyor. Özellikle 2022 yılı kripto para yatırımcıları açısından oldukça zor geçiyor. Zarar da olan yatırımcılar zararlarını karşılamak potansiyelli altcoin projelerini araştırıyor. Kripto para analisti Camille Lemmens, Kasım ayında büyük kazançlar sunabileceğini düşündüğü 6 altcoin projesini açıkladı. İşte analistin listesindeki altcoin projeleri…

Analistin listesinde ilk sırada bulunan altcoin: Immutable X (IMX)

Analist, dipten satın almak için Immutable X (IMX)’i bir fırsat olarak görüyor. 5 Kasım’da Immutable X’in kilit açılışı etkinliği olacak. 148.544.893’lık yani en az 254.862.617.5 IMX token’in kilidi açılacak. Bu, toplam arzın yaklaşık yüzde 12.743’üne denk geliyor. Analiste göre, bu durumu, IMX’i ucuzdan satın almak için harika bir fırsat olarak görüyor ve yatırımcıların bu altcoin’e yatırım yaparak bir sonraki boğa koşusuna hazır olabileceklerini söylüyor. Bununla birlikte, Disney, Marvel, TikTok ve OpenSea’nin IMX’i kullandığını belirtmekte fayda var.

Aptos (APT)

Son dönemlerin en popüler altcoin’lerinden biri olan Aptos da analistin listesinde yer alıyor. APT şuan dalgalı bir fiyat performansı sergiliyor Geçtiğimiz haftalarda birçok borsada aynı anda listelenen APT fiyatında büyük düşüşler yaşanmıştı. Yaşanan düşüşlerin, airdrop yoluyla APT’ye sahip olan yatırımcıların oluşturduğu satış baskısı olarak gösterilmişti. Analist, Aptos ekosistemi hakkında heyecanlı olduğunu açıkladı. Aptos CEO’su Mo Shaik, Aptos’ta halihazırda 30 projenin başlatıldığını tweetledi ve analistin odaklandığı nokta da bu projeler…

Analist, Aptos ekosistemindeki NFT projeleri ön satışlardan ucuza satın alarak daha fazla kar elde edilebileceğini düşünüyor

Listenin 3. sırasındaki altcoin ise: Algorand (ALGO)

Analistin listesindeki bir diğer kripto para birimi ALGO. Analist, ALGO’nun Dünya Kupası’na katılan birkaç kripto projesinden biri olmasına dikkat çekiyor. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, ALGO, Dünya Kupasını düzenleyen FIFA’nın resmi blockchain sponsorudur. Analist, Dünya Kupası başlamak üzereyken, ALGO olumlu bir fiyat gelişimi görülebileceğini düşünüyor. ALGO’nun ismi, ana sponsorlardan biri olarak her yerde olacak.  Böylece, birçok insan Algorand adını ilk kez görecek. Analist, oyunlar sırasında ve sonrasında fiyatın yükselmesini bekliyor.

Chiliz (CHZ)

Analiste göre hem CHZ hem de Socios taraftar token’leri Dünya Kupası öncesi ve sırasında iyi performans gösterebilir. Ayrıca, Bitci.com da, taraftar token’leri sunan başka bir fan token platformdur. Bitci bünyesindeki taraftar token’ları uzun süredir yükselişte. Bitci.com da Dünya Kupasına katılacak şu fan token’lar var: Peru Milli Futbol Takımı Fan Tokeni İspanya Milli Futbol Takımı Fan Tokeni ve favorilerden biri olan Brezilya Milli Futbol Takımı Fan Tokeni. Analiste göre Katar’da oynayacak takımların tüm milli takım taraftar token’lerine dikkat edilebilir ve yatırım yapılabilir.

Efinity (EFI)

EFI için bir token kilit açma etkinliği yaklaşıyor. Token arzının yüzde 15’lik kısmı daha açılıyor ve kilidi açılacak sadece yüzde 15’i kalıyor. Analist, bu sırada EFI fiyatında bir kez daha düşüş bekliyor ve bunu, EFI’yi daha düşük bir fiyata satın almak ve almak için harika bir fırsat olarak değerlendiriyor..

Listenin son sırasındaki altcoin ise: Moonbeam (GLMR)

GLMR de kilit açılımı yapılacak altcoin’lerden biri. 21.682.879.09 GLMR’in kili açılacak. Ancak, bu toplam arzlarının sadece yüzde 2.168’lik kısmını oluşturuyor. Bu, GLMR tokenîn şu anda yüzde 40’tan daha azının hala kilitli olduğunu gösteriyor ve analist fiyatın düşmesini bekliyor. Düşük fiyattan GLMR satın alacağını söyleyen analist, GLMR’nin ATH’ını geçmesi halinde 42X yapacağını söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!