2 Altcoin Son 1 Ayda Yüzde 350 Artarak Piyasaya Meydan Okudu!

Piyasarı değeri bakımından giderek büyüyen iki altcoin, piyasalar genelde yatay yönde hareket ederken, son 30 gün içinde yüzde 350’nin üzerinde artış kaydetti.

AXS son bir ayda yüzde 378 artış kaydetti

Son zamanlardaki en popüler kripto varlığı, Blockchain tabanlı ticaret ve savaş oyunu Axie Infinity (AXS). CoinGecko’ya göre, oyuncuların “Axies” olarak bilinen yaratıkları toplamasına, üremesine, yetiştirmesine ve ticaretine izin veren oyun, 10 Haziran’da 4,10 dolardan 10 Temmuz’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19,63 dolara yükseldi. Altcoin, sadece 30 günde yüzde 378’in üzerinde bir meteorik bir artış kaydetti.

Axie Infinity’nin rallisi, oyun en yüksek hasılat yapan merkeziyetsiz uygulamaların (DApp’ler) en üst noktasına yükselirken geliyor. Blockchain analitik platformu Token Terminal’e göre, son 30 gün içinde oyun, merkeziyetsiz borsa PancakeSwap (CAKE) tarafından yayınlanan kazancın yaklaşık üç katı olan 33.40 milyon dolar gelir elde etti.

Efsane altcoin yüzde 352 arttı!

Bir başka yanan altcoin, kullanıcıların Blockchain’i, kripto varlıkları ve DApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan açık kaynaklı bir platform olan Constellation (DAG). CoinGecko’ya göre DAG, 10 Haziran’da 0,042 dolardan son 30 günde  yüzde 352’nin üzerine fırlayarak 10 Temmuz’da tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,19 dolara yükseldi.

DAG’ın yükselişini hızlandıran katalizörlerden biri, merkeziyetsiz borsa ve Constellation’ın Hypergraph ağına dayanan otomatik piyasa yapıcı Lattice Exchange’in piyasaya sürülmesidir. Constellation, protokolün temellerini yönlendiren büyüyen bir ekosistem ortakları listesine sahip. Dağıtılmış ağ, Amazon Web Services (AWS), Chainlink ve KuCoin borsası da dahil olmak üzere teknoloji ve blok zinciri endüstrisindeki büyük silahlarla bir araya geldi. Hem AXS hem de DAG geçen ay değer kazanırken, kripto piyasaları dalgalı olmaya devam ediyor. Kripto varlık yönetimi firması CoinShares, kurumsal kripto para birimi fonlarına para girişlerinin geçen hafta arttığını ve bunun büyük bir kısmının Ethereum`da gerçekleştiği belirtildi. 245 milyon dolarlık olduğu bahsedilen bu hareketin kısa vadede CME Ethereum vadeli işlemlerinin başlamadan önce olduğu belirtildi. Alt sezon yatırımcılar tarafından heyecanla bekleniyor

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!