Bu 2 Altcoin, Bir Sonraki Büyük Şey Olabilir!

Kripto para piyasası iflas eden FTX’in ardından toparlanmaya başlamış görünüyor. Birçok altcoin yeniden yükseliş hareketinde. Analistlere göre bu 2 altcoin projesinin ise gelecek dönemde büyük kazanımlar görebilmesi muhtemel.

2 altcoin projesi gelecek vadediyor

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Ouroboros Leios, optimum güvenliği sağlamayı amaçlar. Ayrıca, daha verimi önemli ölçüde artıracak yeni bir Ouroboros varyantıdır. Cardano meraklıları tarafından blockchain için bir sonraki büyük ve önemli olay olarak düşünülmektedir. Cardano Foundation’da açık kaynak geliştiricisi olan KtorZ’ye göre Ouroboros Leios, gelecek adına umut verici Layer-1 yükseltmesidir. Ouroboros Leios’un ise şaşırtıcı tarafı, ardında yer alan fikrin nispeten basit olduğunu ortaya koymasıdır. KtorZ, Ouroboros Leios’un temel yapıtaşını Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Leios’un arkasındaki fikir, atıl olan kaynakları kullanmak ve zincirin yapısını daha paralel hale getirebilmektir. UTxO’nun tüm potansiyelini kullanmayı içermektedir. Girdi blokları, onay blokları ve sıralama blokları, Leios’un zincir yapısını bölmek için öneride bulunduğu üç yeni blok türüdür. Bu bloklar çeşitli oranlarda oluşturulabilmektedir. Ayrıca, çeşitli amaçlar için hizmet sağlamaktadır. Tüm bunlarla birlikte, Leios’un bir Cardano İyileştirme Önerisi (CIP) olarak yer aldığı aktarılmaktadır. Bunun yanı sıra, şu anda bu düşünce ve çalışmanın ise uzakta olduğu aktarılmaktadır.

Cardano, Voltaire çağına doğru ilerliyor

CIP-1694 piyasaya sürüldü. Sonucunda ise merkeziyetsiz karar verme için temel oluşturulmuş oldu. Cardano ekosisteminin Voltaire aşaması, CIP-1694’te açıklanan bir zincir üstü yönetişim mekanizması tarafından desteklenecek. Ayrıca , belirli sayıda yönetişim anahtarına dayanan ilk Cardano yönetişim modelini geliştirmekte ve genişletmektedir.

Kripto para borsası Binance’in altcoin projesi BNB değer deposu haline geliyor

Kripto topluluğunda yer alan analistlerden Andrew Kang, Ağustos 2018’deki kapsamlı analizini yeniden paylaştı. Kang, Binance (BNB) ekosistemi ve yerel altcoin’i Binance Coin (BNB)’in neden hala geçerli olduğunu söyledi. Kang, Binance’in altcoin’i BNB ve beklentisi olan yükseliş tezini retweetledi. Analist şunları söyledi:

Diğer altcoin’lerin yanı sıra bir değişim aracının, değer deposu haline gelmesi.

 

BNB, hem BNB Chain ekosisteminde hem de “gerçek dünya” kullanım durumlarında kullanılan bir altcoin’e dönüştü. Kripto para yatırımcılarının çoğu, işletme sermayesi aracı olarak BNB’yi de kullanmaktadır. Binance, işlem hacmi ve kayıtlı hesap cüzdanlarıyla en büyük kripto borsası olmaya devam etmektedir. Analiste göre BNB, lider kripto para Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) daha iyi bir “değer deposu”.

FTX ve Alameda sorunu kripto para piyasasına zarar verdi

FTX krizinin ardından Binance yeni bir fon başlatmaya kara verdi. BNB, seçilen erken aşama projeler için Binance Launchpad’i paylaştı. Binance’in altcoin’i BNB, Hooked Protocol’ün IDO’sunun merakla beklenen duyurusu sonrasında yüzde 17 arttı.

Sonucunda Kang, borsanın ve altcoin’inin uzun vadede rakiplerinden daha iyi performans göstereceğini söylüyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Kang’ın vardığı sonuç karşısında heyecanlı olduğunu belirtti:

Yıllar boyunca verdiğiniz destek için teşekkürler!

Binance (BNB), FTX krizi döneminde ürünlerini satın almadı. Ancak, kullanıcıların FTX’ten çıkışından yararlanmış göründüğü söylendi. Örnek olarak, yatırımcılar soğuk cüzdanlara geçerken, bunların çoğu ya Binance’in iş ortağı Trust Wallet’ı (TWT) ya da Binance destekli SafePal’ı (SFP) seçmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!