XMR için pozitif bölgedeki RSI, hissiyatın pozitif kaldığını gösteriyor

Monero’nun (XMR) 23 Aralık grafiğindeki uzun fitil yatırımcıların ters baş ve omuz modelinin hedefi olan 167 dolara ulaştıktan sonra kar elde ettiklerini gösteriyor.

Ancak olumlu olan şey boğaların 24 Aralıkta 20 günlük EMAya (151 dolar) düşüşü satın almasıydı. Yükselen hareketli ortalamalar ve pozitif bölgedeki RSI hissiyatın pozitif kaldığını gösteriyor.

Bugünün mum çubuğundaki uzun kuyruk boğaların düşüşlerde alım yaptığını gösteriyor. Fiyatı 170 doların üzerine çıkarabilir ve sürdürebilirlerse XMR / USD çifti 200 dolar lık psikolojik direncin hemen altında 197 dolar dan bir sonraki hedef hedefe yükselebilir.

Fiyat mevcut seviyelerden düşerse ve 20 günlük EMAnın altına düşerse bu olumlu görüş geçersiz hale gelecektir. Böyle bir hareket 135.50 dolar a daha derin bir düzeltme sinyali verebilir.

4 saatlik grafik paritenin yükselen bir kanalda işlem gördüğünü ancak boğaların fiyatı kanalın üst yarısına itip sürdüremediğini gösteriyor. Parite genellikle kanalın orta noktasından geri döndü.

Bu kısa vadeli tüccarların aralıklı seviyelerde kar elde ettiğini gösteriyor. Bununla birlikte eğer boğalar fiyatı kanalın orta noktasının üzerine çıkarabilir ve sürdürebilirse parite kanalın direnç çizgisine yükselebilir ve bu da momentumda bir artış olduğunu gösteriyor.

Öte yandan kanalın destek hattının altında bir kırılma kısa vadeli trendde olası bir değişikliğin sinyalini verebilir.

Comments (0)
Add Comment