Ripple’dan yeni satın alma… Peki XRP fiyatı etkilenir mi?

Ripplenin yatırım kolu Xpring Interledger (ILP) ağının geliştirilmesi üzerine çalışan az bilinen bir kuruluş olan Strata Labsın satın alındığını duyurdu.

Ripple için mükemmel bir seçim

Strata Labs ilk kripto para birimi açılışında çalışmaya başlayan iki vizyon sahibi Austin King ve Dino Rodriguez tarafından yönetilmektedir. İkisi ILP ağının tüm potansiyelini ortaya çıkarmalarına izin verecek yeni bir şirket yarattı.

Sonunda Austin ve Dino General Catalyst ve diğerleriyle birlikte yatırım yapılan finans teknolojisi ve kripto para birimleri kesişiminde altyapı ve gerçek bir fayda sağlamaya odaklanan bir girişim olan Strata Labs aracılığıyla ILP altyapısını inşa etmeye zaman ayırmaya karar verdi.

Satın almanın ardından iki kişilik ekip Xpringin San Francisco merkezli ofisine geçecek.

Erişilebilirliği artırmak

Blockchain agnostik protokolü eski Ripple CTO Stefan Thomas tarafından sorunsuzca para transferi için birden fazla Blockchain işleminin birleştirilmesi için oluşturuldu.

Xpring Interledgerın kabul edilmesini kolaylaştırmak için Ağustos ayının başında Equilibrium Connect’i de satın aldı. Şimdi geliştiricilerin ILP ağı üzerindeki kendi projeleri üzerinde çalışabilmeleri için açık kaynaklı Stratanın özel kodunu planlıyor.

Bu para için açık bir platform olan Xpringin geliştiricilere XRP Defterine daha kolay ulaşmalarını ve ILPden değer interneti elde etmeyi kolaylaştırmalarını sağlayacak araçlar hizmetler ve programlar sağladığını gösteriyor.

Comments (0)
Add Comment