Monero da yükseliş beklentisi hakim

Monero topluluğu bu ayın sonunda gerçekleştirilmesi planlanan RandomX aracılığıyla yapılan bir ağ güncellemesi için güç toplarken gizlilik merkezli para XMR bugün erken saatlerde 48.08 dolar seviyesinden işlem görüyordu. 

Bununla birlikte piyasadaki en büyük 14. kripto paranın kısa vadeli tablosu güçlü bir boğa duyarlılığına işaret etti.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi XMRnin fiyatı 21 Kasımdan bu yana düşüşe devam ediyor ancak kripto para azalan bir kanal modelinin oluşumu ile soluklaştığı görülüyor. 

Desenin üst trend çizgisi 51.51 dolar 49.18 dolar ve 47.52 dolar seviyelerinde düşük seviyelerden sonra 50.28 dolar 48.06 dolar ve 47.65 dolar seviyelerinde düşük seviyelerden oluşan düşük trend çizgisi oluşturdu. Yukarıda bahsedilen modelden beklendiği gibi kırılma yönü yukarı doğru olmuş durumda.

Ayrıca düşük XMR hacmi de yukarı doğru bir kopuş ile yükseldi. Grafikte üç noktada güçlü direnç ve kripto para kırılma direnci 50.20 dolardan oluştu.
XMRnin fiyatı 52.12 dolar da oluşturulan ikinci direnç hattını ihlal etmeye yaklaşıyor gibi görünüyor ve kripto para biriminin mevcut yükseliş hissi 54.91 dolarda oluşturulan direncin kırılmasına yol açabilir.

Comments (0)
Add Comment