eTORO CEO:KRİPTOYU ŞİMDİ SATMAK APPLE I 2001 DE SATMAK GİBİ

Bitcoinin gelişinden bu yana pek çok kişi “yakında” kripto para birimlerinin çökeceğini öngörmüştü.Kripto para birimlerindeki eğilimler lale çılgınlığı 1929 borsa kazası ve dotcom balonu gibi küresel olaylarla karşılaştırıldı.Ancak kripto fiyatlarındaki son düşüşün ardından bile sektör yeni yatırımcıları çekmeye devam ediyor.

Bu sefer eToro ticaret platformunun CEOsu Yoni Assia dotcom balon benzetmesini seçti.Ancak teknolojiye karşı konuşmak yerine Assia farklı bir yol seçti.Bloomberg ile yapılan bir röportajda Assia kripto girişimlerinin% 90ının “biteceğini” söyledi ancak bu girişimlerin dotcom balonundakilerden daha büyük bir platform olduğuna inanıyor.

1995den 2000e kadar insanlar genellikle uygun iş modellerine sahip olmayan “.com” şirketlerine yoğun yatırım yaptılar.Günümüzde insanlar tüm dünya için bir beyaz kağıda kaydedilebilecek yeni fikirler bulabilirler.Bu icatlar yaratıcı olduğundan milyonerler ilk para tekliflerine (ICO) yatırım yaparlar.1000 tanesi ayrı ayrı 10.000 $ katkıda bulunsa bile tüm proje kısa bir süre içinde 10 milyon dolar kazanabilir.Örneğin web tarayıcısı Brave geçen yıl 30 saniyenin altında 35 milyon dolar topladı.

IPodlar iBook ve 2001den 2005e kadar Mac OSu geliştirdikten sonra Apple’ın stoğu yavaş yavaş artmaya başladı. Assia kriptoya yatırım yapmanın insanların kendi başlarına yapmaları gereken bir karar olduğunu belirtti.

Uzun vadeli görüşüm şimdi kripto satmak Appleı 2001 yılında satmak gibi bir şey ”diyor Assia“ Bunu yapmak zorundaysan bunu yap zorunda değilsen bunu yapma”dedi.

Assia birileri blockchain teknolojisini öğrendikten sonra tüm dünyanın onu kullanmasını istediklerini belirtiyor.Blockchain tıp ve mühendislik endüstrilerinde ve seçim sistemlerinde uygulandığında birçok sorunu çözebilecek şeffaflık ve merkezileşme sağlamaktadır.Blockchain savunucuları bu teknolojiyi geliştirmek için ve bu fikirleri gerçeğe dönüştürmek için çalışıyorlar.O zamana kadar hangi kripto şirketlerinin yatırıma değeceğini görmeliyiz.

Comments (0)
Add Comment