Ethereum’da güçlü artışa yönelik ipuçları

Ethereum (ETH) geçtiğimiz hafta boyunca oldukça güzel günler geçirdi. Bu ayın başlarında 170 dolara düştükten sonra kripto para birimi Bitcoin düz bir hatta dinlenmeye çekildiği için güçlü bir toparlanma başlattı ve boğalar ETH pazarının kontrolünü ele geçirmeyi başararak fiyatı 225 dolara taşıdı.

Kripto para birimi geçen haftaya göre yüzde 10 arttıysa da teknik bir sinyal kripto para birimi için daha fazla ters bir durumun olduğunu gösteriyor.

Ünlü analist Rekt Capital geçtiğimiz günlerde Ethereumun dördüncü kez “uzun vadeli piyasa duyarlılığı göstergesi” olduğunu iddia ettiği söz konusu hareketli ortalamayı geçtiğini belirtti. Rekt Ethereumun bu teknik sinyali makro artış trendinde üçüncü kez gördüğünü söylüyor.

Bunun Şubat 2017de ilk kez gerçekleştiği ve Ethereum’un ilerleyen aylarda yüzde 13071 arttığını belirten Rekt Capital; Mayıs ayının başlarında bunun ikinci defa gerçekleştiğini ve bu defa ETH’nin yüzde 100’ün üzerinde bir kazanç sağladığını ifade ediyor.

İki yükseliş geçidi arasında büyük bir tutarsızlık olsa da Ethereum fiyatının özellikle Bitcoin’in şu anki boğa eğiliminde kalması durumunda önemli miktarda yukarı yönlü bir bir yükselişin gerçekleşeceği belirtiliyor.

ETH rallisinin hala bacaklarının olduğuna dair tek işaret bu değil.

Bu yayından önceki raporlara göre CryptoWolf ETHnin şu anda Bitcoinin fiyat hareketini 2013 sonlarında ve 2016 yılının başlarında takip ettiğini düşünüyor. İlk büyük piyasa döngüsünde Bitcoin’i takip ederek geri döndüğü gibi Ethereum parabolik bir yükseliş bir boğa tuzağı daha fazla çökme aylarca biriken birikim ve ardından yatırımcıların bir kez düşüş gösterdiği bir “mini ralli” yaşadı.

Bu fraktal Ethereum için tam anlamıyla oynarsa Ethereumun 150 dolar bölgesini test edeceğini ardından bir sonraki boğa piyasasına başlamak için sıçrayacağını bu rakamın 2020 sonuna kadar 450 dolara çıkabileceğini ifade ediyor.

Temeller yatırımcılar tarafından zorlanan iyimserliği destekliyor. Pazar günü Ethereum blok zincirindeki işlem ücretlerinin Bitcoin blok zincirinin fiyatını yakaladığı ifade edilmişti. Grubles dün öğleden sonra ETH için ortalama standart transferin 0045 ila 0064 dolar arasında olduğunu belirtti. Aynı zamanda önerilen bir sonraki saat onay ücreti 0.03 dolardı.

Comments (0)
Add Comment