COİNBASE CEO SU BRİAN AMSTRONG: 5 YIL İÇİNDE 1 MİLYAR İNSAN KRİPTO EKOSİSTEMİNDE OLACAK

TechCrunchın 7 Eylül bildirimine göre Kripto değişimi Coinbase CEOsu Brian Armstrong Kripto ekosistemindeki insan sayısının önümüzdeki beş yıl içinde mevcut 40 milyondan 1 milyara çıkacağını tahmin ediyor.

TechCrunch ile yapılan röportajda Armstrong kripto ekosistemi ve toplam dijital para sayısının önemli ölçüde artacağını ve büyümenin kendi belirteçleri geliştiren ticari kuruluşlara dayandığını öngördü.Tokenların alternatif bir yatırım sistemi olarak eşitlikle birlikte işlev gördüğü bildirdi.

Her açık kaynak projesi her yardım kuruluşu potansiyel olarak her fon veya bu yeni türden dağıtılmış kuruluşlar [ve] uygulamaları hepsinin kendi tokenları olacak. ”

Yönetmelik meselesini vizyonunu hayata geçirmenin en önemli unsurlarından biri olarak ele alan Armstrong “büyük bir açık soru” olarak adlandırdı ve tokenların çoğunluğunun menkul kıymet olarak tanınıp tanınmadığını görmeye devam ettiğini kaydetti.Coinbasein “bu tokenların önemli bir alt kümesinin menkul kıymetler olacağını” söyledi.Armstrong Coinbasein gelecekte “yüzlerce” ve potansiyel olarak “milyonlarca”  jtokena ev sahipliği yapabileceğini ekledi.Tam düzenlenmiş bir broker-satıcı olmak ve “kripto menkul kıymetler ticareti marj ve tezgah üstü alım satım işlemleri gibi gelecekteki hizmetleri sunmak için” Coinbase menkul kıymetler satıcısı Keystone Capital Corp.u satın aldı.Venovate Marketplace Inc. ve Digital Wealth LLCye ek olarak. Satın alma şirketin daha sonra kripto dışı finansal ürünlere doğru genişlemesine yardımcı olabilir.Dün Coinbase İngiliz Sterlini için fazla kripto para ticareti başlatacağını açıkladı (GBP).İngiliz müşterileri artık mevcut Bitcoin (BTC) ye ek olarak Ethercoum (ETH) Ethereum Classic (ETC) Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) alt borçlarını GBP için satmaya devam edecekler.

 

Comments (0)
Add Comment