Analistler XRP de daha düşük seviyeleri öngörüyor

Bitcoin’in önceki gün yaşadığı büyük düşüş kripto para piyasasında şok dalgaları yarattı ve XRP de dahil olmak üzere çoğu büyük altcoin 2018’in sonrasındaki kazada geriye düştü ve 2019’un geri kalanının kripto pazarları için düşüş yaşayacağına işaret etti.

Dün benzeri görülmemiş seviyelere düşmüş olan XRP bu düşük seviyelerden nispeten güçlü bir toparlanma kaydetti ancak analistler şu anda kriptonun yakın vadede aşağı yönlü baskı görmesinin muhtemel olduğuna dikkat çekiyor.

Yazının yazıldığı sırada XRP 024 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bu durum toplam kripto piyasalarının yaşadığı büyük gerilemeden hemen önce belirlenen yaklaşık 0.27 dolarlık günlük yüksek seviyelerinden kayda değer bir geri çekilme anlamına geliyor.

Geçtiğimiz hafta XRP 0.30 dolarlık yüksek seviyelerden yavaşça daha düşük seviyelere geriledi. Son zamanlarda yapılan satışlar dün XRPyi 0 21 dolar seviyesine düşürdü ve bu durum XRP’nin neredeyse anlık olarak daha da yükselmesine neden olan önemli alım baskısı ile karşılandı.

Son zamanlarda gerçekleşen bu satışlar haftalık 1 milyar dolar olan düşük seviyelerden 25 milyar doların üstüne çıkan ticaret hacminden kaynaklanıyor.
Analistler XRPnin Yakın Vadede Daha Fazla Kayıp Görmesini Bekliyor

Altcoin piyasasının kısa vadeli fiyat hareketinin büyük olasılıkla Bitcoin’e bağlı olacağını ve söyleyen analist Josh Rager altcoinlerin daha da düşebileceğini öngörüyor. 

“Altcoinler Bitcoin’in düşümesinden sonra daha çok satış baskısı ile karşılaştı. Herhes hızlı bir “v” geri dönüşü olmayacağının farkında. Bitcoine karşı bazı altcoinlerin bu yıl yeni düşüşler görmesini bekliyorum. Bitcoin muhtemelen 7 bin dolarda düşüğünde altcoinler de daha alt seviyeleri görecek”

Comments (0)
Add Comment